In deze ring, kan een plukje haar van jouw hond, paard of kat verwerkt worden. De ring is gemaakt van stainless steel, en in de ring kunnen de haren van jouw trouwe viervoeter verwerkt worden. Hiervoor stuur je een stukje haar naar ons op, en dit wordt dan in de ring verwerkt.

Deze ring met plukje haar is een bijzondere herinnering en aandenken, zo kun je het altijd bij je dragen! De standaard maat van de ring is 17 mm. Doordat de ring te verstellen is, is deze wat groter of kleiner te maken. De setting van de ring heeft een diameter van 10mm, hierin worden de haren verwerkt. Er is keuze uit een ring van stainless steel of goud stainless steel. De ringen zijn gemaakt van stainless steel / roestvrij staal. De goudkleurige ringen zijn gemaakt van een laagje goud over stainless steel. De kleur van het staal zal hetzelfde blijven, dus deze ringen zullen niet groen verkleuren aan je vinger. Na verloop van tijd kan door het dragen bij de gouden ringen het laagje goud eraf slijten. Het materiaal onder het laagje goud is hetzelfde als van de zilver stainless steel ringen.

Hoe bestel ik deze ring met plukje haar? 

  • Kies de kleur van de ring van jouw keuze en plaats jouw bestelling in de webshop.
  • Na bestelling stuur ik je een mail met het adres en aanvullende informatie om het haar op te sturen.
  • Zodra het haar ontvangen is ontvang je hier per mail bevestiging van
  • Na ontvangst van het haar duurt het ongeveer 2 weken totdat de ring klaar is.

Verpakking & verzending

Tot slot wordt de gepersonaliseerde ring altijd verpakt in een cadeau doosje. Het is daarnaast ook mogelijk om met de gratis cadeau service een korte persoonlijke cadeau boodschap op de verpakking te plaatsen. Zo is het een ready to give cadeautje voor bijvoorbeeld jouw moeder, zus of vriendin of gewoon lekker voor jezelf! :) Tip: Het is ook leuk om iemand per post te verrassen! Het is mogelijk om het sieraad rechtstreeks naar de ontvanger verzenden. In de shop vind je ook leuke wenskaartjes. Zoals kaartjes met gedroogde bloemen of met een leuk gedichtje in verschillende thema's om toe te voegen aan een sieraad. Dat maakt jouw cadeautje helemaal compleet!

Levertijd

2 weken na ontvangst van het haar. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering. Spoed bestellingen zijn helaas niet mogelijk. Ieder sieraad wordt zodra het klaar is verzonden. Dit is ook afhankelijk van de drukte op dat moment, maar altijd binnen de tijd die hier vermeld staat. Deze ring wordt op bestelling en naar jouw wensen gemaakt. Daarom is dit artikel uitgesloten van het herroepingsrecht en kan het niet geretourneerd worden. Je kunt Embrace Bijoux ook volgen op Instagram, Facebook of Pinterest. Daar zie je voorbeelden van wat ik heb gemaakt, geef ik een kijkje achter de schermen, en blijf je op de hoogte van de nieuwste sieraden.