toon de blokken hulp

Product categorieën

Product kleur

Metaalkleur

Prijs

Gepersonaliseerde sieraden

Embrace Bijoux maakt bijzondere gepersonaliseerde sieraden zoals een armband of ketting met jouw tekst, sleutelhangers of armbanden met coördinaten, en sieraden met foto, initiaal/letter of sterrenbeeld.

GEPERSONALISEERDE SIERADEN

In de collectie gepersonaliseerde sieraden zijn er verschillende unieke, persoonlijke sieraden. Handgemaakte one-of-a-kind sieraden en daarom unieke cadeautjes! Zoals armbanden en sleutelhangers waar ik jouw eigen tekst, namen, datum of coördinaten in kan verwerken. Ook zijn er kettinkjes en armbandjes met sterrenbeeld, naam / namen, of letters / initialen of foto. Daarnaast vind je hier leuke armbanden voor bijvoorbeeld zussen, vriendinnen, of moeder en dochter armbanden.

EEN SPECIAAL CADEAU

Een gepersonaliseerd sieraad met is een leuk en origineel cadeau bij een bijzondere gelegenheid. Zoals bijvoorbeeld een verjaardag, kraam cadeau voor mama bij geboorte, wanneer je gaat trouwen als cadeau voor de getuigen, bruidsmeisjes en ceremoniemeester bij jouw bruiloft, met kerst of sinterklaas als cadeau voor de feestdagen. Of misschien een stoere sleutelhanger cadeau voor de verjaardag van mama of papa, Vaderdag of Moederdag of voor het jubileum of afscheid van een collega? Een bijzondere gelegenheid vraagt om een speciaal cadeau!

Verras jouw zus, moeder, vriend(in), collega of wie je in het zonnetje wil zetten met een handgemaakt sieraad. Kortom, een origineel en persoonlijk cadeau om te geven en te krijgen! Of gewoon als cadeautje voor jezelf! ;)

GEPERSONALISEERDE SIERADEN, MET DE HAND GEMAAKT IN EIGEN ATELIER

Ieder gepersonaliseerd sieraad wordt ambachtelijk en met de hand gemaakt en niet met een machine gegraveerd. De letters en symbolen worden letter voor letter door middel van stempels met de hand in het materiaal geplaatst en daarna afgewerkt tot een prachtig sieraad. Dit maakt ieder sieraad persoonlijk en uniek. Hierdoor kunnen de sieraden iets afwijken van het voorbeeld. Tot slot wordt ieder sieraad als cadeautje verpakt.

Gepersonaliseerde sieraden met tekst, letter(s), namen, datum, coördinaten, sterrenbeeld, foto:

LEVERTIJD

De levertijd van een gepersonaliseerd sieraad staat op de productpagina van het sieraad vermeld. Het sieraad wordt altijd verzonden binnen de levertijd die op de productpagina vermeld staat. Spoed bestellingen zijn helaas niet mogelijk, ieder sieraad wordt zo zodra het klaar is verzonden. Dit is ook afhankelijk van de drukte op dat moment, maar zal altijd zijn binnen de tijd die op de productpagina vermeld staat. Alle uitgebreide informatie over verzending en levering is hier na te lezen: INFO & LEVERTIJD

De sieraden worden altijd in een cadeau verpakking verpakt. Het is daarnaast ook mogelijk om met de gratis cadeau service een persoonlijk berichtje voor de ontvanger op de verpakking te plaatsen. Zo is het een ready-to-give cadeautje! :)

Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! We kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen. In de shop vind je ook verschillende leuke wenskaartjes in diverse thema’s om toe te voegen aan een sieraad. Dat maakt jouw cadeautje helemaal compleet!

Volg Embrace Bijoux ook op Facebook, Instagram of Pinterest! Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste sieraden in de webshop, geef ik een kijkje achter de schermen en komen de creaties die ik mocht maken voorbij.

IK WENS JE HEEL VEEL SHOP-PLEZIER!

Volg mij op:

Volg mij op: