toon de blokken hulp

Product categorieën

Product kleur

Metaalkleur

Prijs

Nieuwste collectie

NIEUWE SIERADEN – ARMBANDJES – OORBELLEN – KETTING

Nieuwe sieraden uit de collectie van Embrace Bijoux. Armbandjes, oorbellen, kettinkjes en alle andere sieraden van Embrace Bijoux die recent aan de webshop zijn toegevoegd vind je hier! 

Shop hier de sieraden, zoals armbandjes, oorbellen en kettinkjes uit onze nieuwe collectie. Het sieraad verpakken we altijd in een cadeauverpakking. Het is daarnaast ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje voor bijvoorbeeld moeder, zus, vriendin, collega of gewoon lekker voor jezelf! ;)

De meeste sieraden worden met de hand gemaakt in eigen atelier, heb je vragen? Laat het weten, ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen!

Je kunt Embrace Bijoux vinden op Facebook, Instagram en Pinterest onder de naam Embrace Bijoux en zo gemakkelijk op de hoogte blijven van nieuwe musthaves en sneakpeaks!

Heel veel shop-plezier!

De sieraden worden altijd in een cadeau verpakking verpakt. Het is daarnaast ook mogelijk om met de gratis cadeau service een persoonlijk berichtje voor de ontvanger op de verpakking te plaatsen. Zo is het een ready-to-give cadeautje! :)

Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! We kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen. In de shop vind je ook verschillende leuke wenskaartjes in diverse thema’s om toe te voegen aan een sieraad. Dat maakt jouw cadeautje helemaal compleet!

Volg Embrace Bijoux ook op Facebook, Instagram of Pinterest! Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste sieraden in de webshop, geef ik een kijkje achter de schermen en komen de creaties die ik mocht maken voorbij.

IK WENS JE HEEL VEEL SHOP-PLEZIER!

Volg mij op:

Volg mij op: