toon de blokken hulp

Product categorieën

Product kleur

Metaalkleur

Prijs

Gepersonaliseerde sleutelhangers

In de collectie gepersonaliseerde sleutelhangers vind je verschillende unieke, persoonlijke sleutelhangers. Handgemaakte one-of-a-kind sleutelhangers en daarom unieke cadeautjes!

Zoals een sleutelhanger van leer of metaal waar ik jouw eigen tekst, namen, datum / kalender of coördinaten in kan verwerken. Naast letters en cijfers in verschillende lettertypen is er ook keuze uit veel verschillende symbolen en sterrenbeelden. Bijvoorbeeld een infinity symbool, hartje, sterretje, lotus, regenboog, smiley, kroontje, maan, yin yang, klavertje vier, dromenvanger, fiets, paardenbloem, huisje met hartje en nog veel meer!

GEPERSONALISEERDE SLEUTELHANGERS, MET DE HAND GEMAAKT IN EIGEN ATELIER

De gepersonaliseerde sleutelhangers worden ambachtelijk en met de hand gemaakt en niet met een machine gegraveerd. De letters en symbolen worden letter voor letter door middel van stempels met de hand in het materiaal geplaatst en daarna voorzien van een mat geborstelde afwerking. Dit maakt iedere sleutelhanger persoonlijk en uniek.

Tot slot wordt iedere sleutelhanger als cadeautje verpakt. Hierdoor kun je het meteen cadeau geven! Verras jouw liefde, zus, moeder, vriend(in), collega of wie je in het zonnetje wil zetten met een bijzonder cadeau. Kortom, een origineel en persoonlijk cadeau om te geven en te krijgen! Of gewoon als cadeautje voor jezelf!

LEVERTIJD

De levertijd van een gepersonaliseerd artikel staat op de productpagina van het artikel vermeld. De sleutelhanger wordt altijd verzonden binnen de levertijd die op de productpagina vermeld staat. Spoed bestellingen zijn helaas niet mogelijk, iedere bestelling wordt zo zodra het klaar is verzonden. Dit is ook afhankelijk van de drukte op dat moment, maar zal altijd zijn binnen de tijd die op de productpagina vermeld staat. Alle uitgebreide informatie over verzending en levering is hier na te lezen: INFO & LEVERTIJD

De sieraden worden altijd in een cadeau verpakking verpakt. Het is daarnaast ook mogelijk om met de gratis cadeau service een persoonlijk berichtje voor de ontvanger op de verpakking te plaatsen. Zo is het een ready-to-give cadeautje! :)

Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! We kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen. In de shop vind je ook verschillende leuke wenskaartjes in diverse thema’s om toe te voegen aan een sieraad. Dat maakt jouw cadeautje helemaal compleet!

Volg Embrace Bijoux ook op Facebook, Instagram of Pinterest! Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste sieraden in de webshop, geef ik een kijkje achter de schermen en komen de creaties die ik mocht maken voorbij.

IK WENS JE HEEL VEEL SHOP-PLEZIER!

Volg mij op:

Volg mij op: