toon de blokken hulp

Product categorieën

Product kleur

Metaalkleur

Prijs

Ringen 925 zilver

Zilveren ringen – .925 zilver

In de collectie zilveren ringen van Embrace Bijoux vind je handgemaakte stapelringen, ringen met letter en ringen met naam of woord gemaakt van 925 zilver. De zilveren ringen kun je op elkaar stapelen en combineren tot een prachtig setje ringen voor om jouw vinger!

Deze ringen worden op maat gemaakt. Het is hiervoor belangrijk om de juiste ringmaat door te geven. Weet je niet precies wat jouw ring maat is? Dan is deze ringmaat tool een handig hulpmiddel om makkelijk te meten wat de maat van jouw ring is. HIER vind je een beschrijving van verschillende manieren waarop je jouw ringmaat kunt bepalen.

Nadat we de ring gemaakt hebben wordt het sieraad verpakt in een cadeau doosje. Het is eventueel ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte persoonlijke tekst te laten plaatsen op het doosje. Zo is het een ready to give cadeautje voor bijvoorbeeld jouw moeder, zus of vriendin of gewoon lekker voor jezelf! 🙂

In de shop vind je ook verschillende leuke wenskaartjes om toe te voegen aan een sieraad. Dat maakt jouw cadeautje helemaal compleet!

Info & levertijd

De sieraden worden altijd in een cadeau verpakking verpakt. Het is ook mogelijk om met de gratis cadeau service een persoonlijke tekst te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready-to-give cadeautje! 🙂

Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het item voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje! In de shop vind je ook verschillende leuke wenskaartjes in diverse thema’s om toe te voegen aan een sieraad. Dat maakt jouw cadeautje helemaal compleet!

Volg Embrace Bijoux ook op Facebook, Instagram of Pinterest! Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste sieraden in de webshop, geef ik een kijkje achter de schermen en komen de creaties die ik mocht maken voorbij.

IK WENS JE HEEL VEEL SHOP-PLEZIER!

Volg mij op:

Volg mij op: