toon de blokken hulp

Product categorieën

Product kleur

Metaalkleur

Prijs

Ringen 925 zilver

Zilveren ringen – .925 zilver

In de collectie zilveren ringen van Embrace Bijoux vind je handgemaakte stapelringen, ringen met letter en ringen met naam of woord gemaakt van 925 zilver. De zilveren ringen kun je op elkaar stapelen en combineren tot een prachtig setje ringen voor om jouw vinger!

Deze ringen worden op maat gemaakt. Het is hiervoor belangrijk om de juiste ringmaat door te geven. Weet je niet precies wat jouw ring maat is? Dan is deze ringmaat tool een handig hulpmiddel om makkelijk te meten wat de maat van jouw ring is. HIER vind je een beschrijving van verschillende manieren waarop je jouw ringmaat kunt bepalen. Bij bestelling van deze ringmaat tool krijg je een kortingscode ter waarde van het bedrag van deze ringmaat tool. Bij bestelling van een ring in de webshop van Embrace Bijoux krijg je na het invullen van deze kortingscode het bedrag van de ringmaat tool als korting op de ring. De ringmaat tool is dan dus helemaal gratis! Zo kost het jou bij bestelling van een ring niets om zeker te zijn van de juiste maat.

Nadat we de ring gemaakt hebben wordt het sieraad verpakt in een cadeau doosje. Het is eventueel ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte persoonlijke tekst te laten plaatsen op het doosje. Zo is het een ready to give cadeautje voor bijvoorbeeld jouw moeder, zus of vriendin of gewoon lekker voor jezelf! :)

In de shop vind je ook verschillende leuke wenskaartjes om toe te voegen aan een sieraad. Dat maakt jouw cadeautje helemaal compleet!

De sieraden worden altijd in een cadeau verpakking verpakt. Het is daarnaast ook mogelijk om met de gratis cadeau service een persoonlijk berichtje voor de ontvanger op de verpakking te plaatsen. Zo is het een ready-to-give cadeautje! :)

Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! We kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen. In de shop vind je ook verschillende leuke wenskaartjes in diverse thema’s om toe te voegen aan een sieraad. Dat maakt jouw cadeautje helemaal compleet!

Volg Embrace Bijoux ook op Facebook, Instagram of Pinterest! Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste sieraden in de webshop, geef ik een kijkje achter de schermen en komen de creaties die ik mocht maken voorbij.

IK WENS JE HEEL VEEL SHOP-PLEZIER!

Volg mij op:

Volg mij op: