toon de blokken hulp

Product categorieën

Product kleur

Metaalkleur

Prijs

Ringen

In de collectie ringen van Embrace Bijoux vind je handgemaakte zilveren stapelringen, ringen met letter en ringen met naam of woord gemaakt van 925 zilver. De zilveren ringen kun je op elkaar stapelen en combineren tot een prachtig setje ringen voor om jouw vinger!

Ook is er veel keuze aan stainless steel ringen met edelsteen of foto en ringen met jouw eigen tekst zoals naam, datum of initialen.

Jouw bestelling verpakken we altijd in een cadeauverpakking. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje!

De sieraden worden altijd in een cadeau verpakking verpakt. Het is daarnaast ook mogelijk om met de gratis cadeau service een persoonlijk berichtje voor de ontvanger op de verpakking te plaatsen. Zo is het een ready-to-give cadeautje! :)

Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! We kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen. In de shop vind je ook verschillende leuke wenskaartjes in diverse thema’s om toe te voegen aan een sieraad. Dat maakt jouw cadeautje helemaal compleet!

Volg Embrace Bijoux ook op Facebook, Instagram of Pinterest! Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste sieraden in de webshop, geef ik een kijkje achter de schermen en komen de creaties die ik mocht maken voorbij.

IK WENS JE HEEL VEEL SHOP-PLEZIER!

Volg mij op:

Volg mij op: