toon de blokken hulp

Product categorieën

Product kleur

Metaalkleur

Prijs

Gepersonaliseerde armbanden

In de collectie gepersonaliseerde armbanden zijn er verschillende unieke, persoonlijke armbandjes. Handgemaakte one-of-a-kind armbanden en daarom unieke cadeautjes!

Zoals armbanden van leer of metaal waar ik jouw eigen tekst, namen, datum of coördinaten in kan verwerken. Ook zijn er armbandjes met sterrenbeeld, naam / namen, of letters / initialen of foto. Daarnaast vind je hier leuke armbanden voor bijvoorbeeld zussen, vriendinnen, of moeder en dochter armbanden.

GEPERSONALISEERDE ARMBANDEN, MET DE HAND GEMAAKT IN EIGEN ATELIER

De gepersonaliseerde armbanden worden ambachtelijk en met de hand gemaakt en niet met een machine gegraveerd. De letters en symbolen worden letter voor letter door middel van stempels met de hand in het materiaal geplaatst en daarna afgewerkt tot een prachtig sieraad. Dit maakt ieder sieraad persoonlijk en uniek. Hierdoor kunnen de sieraden iets afwijken van het voorbeeld.

Omdat de gepersonaliseerde armbanden met de hand gemaakt worden is maatwerk vaak ook mogelijk. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op, ik denk graag met je mee!

Tot slot wordt ieder sieraad als cadeautje verpakt. Hierdoor kun je het meteen cadeau geven! Verras jouw zus, moeder, vriend(in), collega of wie je in het zonnetje wil zetten met een handgemaakt sieraad. Kortom, een origineel en persoonlijk cadeau om te geven en te krijgen! Of gewoon als cadeautje voor jezelf! ;)

Neem ook vooral een kijkje op deze pagina’s!

LEVERTIJD

De levertijd van een gepersonaliseerd artikel staat op de productpagina van het sieraad vermeld. Het sieraad wordt altijd verzonden binnen de levertijd die op de productpagina vermeld staat. Spoed bestellingen zijn helaas niet mogelijk, ieder sieraad wordt zo zodra het klaar is verzonden. Dit is ook afhankelijk van de drukte op dat moment, maar zal altijd zijn binnen de tijd die op de productpagina vermeld staat. Alle uitgebreide informatie over verzending en levering is hier na te lezen: INFO & LEVERTIJD

De sieraden worden altijd in een cadeau verpakking verpakt. Het is daarnaast ook mogelijk om met de gratis cadeau service een persoonlijk berichtje voor de ontvanger op de verpakking te plaatsen. Zo is het een ready-to-give cadeautje! :)

Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! We kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen. In de shop vind je ook verschillende leuke wenskaartjes in diverse thema’s om toe te voegen aan een sieraad. Dat maakt jouw cadeautje helemaal compleet!

Volg Embrace Bijoux ook op Facebook, Instagram of Pinterest! Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste sieraden in de webshop, geef ik een kijkje achter de schermen en komen de creaties die ik mocht maken voorbij.

IK WENS JE HEEL VEEL SHOP-PLEZIER!

Volg mij op:

Volg mij op: