toon de blokken hulp

Product categorieën

Product kleur

Metaalkleur

Prijs

Gepersonaliseerde .925 sterling silver sieraden

Handgemaakte echt zilveren gepersonaliseerde armbandjes, kettinkjes, oorbellen en ringen! Deze sieraden worden op maat, in .925 sterling silver voor jou gemaakt en gepersonaliseerd met een letter naar keuze.

GEPERSONALISEERDE ZILVEREN TEKST SIERADEN, MET DE HAND GEMAAKT IN EIGEN ATELIER

De zilveren sieraden die je op deze pagina vind zijn met de hand gemaakt/gesmeed in eigen atelier. Ieder gepersonaliseerd sieraad met tekst wordt ambachtelijk en met de hand, voorzien van een letter, symbool, sterrenbeeld, naam, namen of tekst. De gepersonaliseerde .925 sterling silver sieraden in de webshop van Embrace Bijoux worden dus niet met een machine gegraveerd. De letters en symbolen worden letter voor letter door middel van stempels met de hand in het materiaal geplaatst en daarna afgewerkt tot een prachtig sieraad. Dit maakt ieder sieraad persoonlijk en uniek. Hierdoor kunnen de sieraden iets afwijken van het voorbeeld.

LEVERTIJD

De levertijd van een gepersonaliseerd artikel staat op de productpagina van het sieraad vermeld. Het sieraad wordt altijd verzonden binnen de levertijd die op de productpagina vermeld staat. Spoed bestellingen zijn helaas niet mogelijk, ieder sieraad wordt zo zodra het klaar is verzonden. Dit is ook afhankelijk van de drukte op dat moment, maar zal altijd zijn binnen de tijd die op de productpagina vermeld staat. Alle uitgebreide informatie over verzending en levering is hier na te lezen: INFO & LEVERTIJD

De sieraden worden altijd in een cadeau verpakking verpakt. Het is daarnaast ook mogelijk om met de gratis cadeau service een persoonlijk berichtje voor de ontvanger op de verpakking te plaatsen. Zo is het een ready-to-give cadeautje! :)

Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! We kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen. In de shop vind je ook verschillende leuke wenskaartjes in diverse thema’s om toe te voegen aan een sieraad. Dat maakt jouw cadeautje helemaal compleet!

Volg Embrace Bijoux ook op Facebook, Instagram of Pinterest! Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste sieraden in de webshop, geef ik een kijkje achter de schermen en komen de creaties die ik mocht maken voorbij.

IK WENS JE HEEL VEEL SHOP-PLEZIER!

Volg mij op:

Volg mij op: