Veelgestelde Vragen

GEEN BEVESTIGINGS MAIL ONTVANGEN VAN JE BESTELLING? DAN IS DEZE IN JE ONGEWENSTE MAIL TERECHT GEKOMEN OF ZIT ER EEN FOUTJE IN HET DOORGEGEVEN MAILADRES.

 • Wat is de verzend / levertijd? 

Gepersonaliseerde sieraden

Wanneer je een bestelling plaatst voor een gepersonaliseerd sieraad ga je akkoord met onderstaande levertijd en kan de bestelling niet meer geannuleerd worden. 
 
De gepersonaliseerde sieraden worden allemaal met de hand, op bestelling gemaakt. Er zit een hoop liefde, aandacht en tijd in het maken van deze sieraden. De levertijd van deze sieraden is daarom per product verschillend en ook afhankelijk van de drukte op dat moment. Hieronder tref je een opsomming van de levertijd per product. De levertijd staat per product ook vermeld op de productpagina van het item in de webshop. Op feestdagen en in het weekend worden er geen bestellingen verwerkt of verzonden. 
Het is niet mogelijk om een spoedbestelling te plaatsen. Iedere bestelling wordt verzonden zodra deze klaar is (binnen onderstaande levertijd), ik doe mijn uiterste best om iedere bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. 
  
- Gepersonaliseerde armbanden met tekst, coördinaten of setjes armbanden met tekst 
De levertijd van de armbanden met tekst is één week van bestelling tot verzending. Op maandag besteld is de maandag daarna verzonden, dinsdag besteld is dinsdag verzonden etcetera..
 
- Armbanden van leer met tekst
De leren armbandjes met tekst worden verzonden binnen 2 - 4 werkdagen.
De leren armbanden met een tekst plaatje worden verzonden in 3 - 5 werkdagen.
De leren armbanden met sterrenbeeld, letters of namen in een slider worden in 3 - 5 werkdagen.
 
- Kettingen
De kettingen met een hangertje met initiaal worden binnen 2 - 3 werkdagen verzonden.
De kettingen met boodschap in een flesje worden binnen 2 - 3 werkdagen verzonden.
De levertijd van (lange) kettingen die je kunt personaliseren met een volledige tekst en symbolen is 3 - 5 werkdagen van bestelling tot verzending. 
 
- Armbandjes met initiaal
De armbandjes met initiaal of letter worden binnen 2 - 3 werkdagen verzonden.
 
- Sleutelhangers
De sleutelhangers met metalen plaatje worden verzonden in 3 - 5 werkdagen. 
De gepersonaliseerde leren sleutelhangers worden verzonden in 2 à 3 werkdagen.
 
- Sieraden met een foto
De kettingen, armbandjes en sleutelhangers met foto worden verzonden in 2 à 5 werkdagen. 
 
- Ringen met tekst
De ringen met tekst worden verzonden in 3 - 5 werkdagen.
 
- Gepersonaliseerde oorbellen.
De gepersonaliseerde oorbellen worden verzonden in 3 - 5 werkdagen.

Overige sieraden

Voor alle overige items geldt; voor 15:00 besteld is bijna altijd dezelfde dag verzonden. Soms wordt je bestelling ook dezelfde dag verzonden wanneer je iets later bestelt, maar ga voor de zekerheid van 15:00 uur uit.

 • Verzendwijze

Alle orders worden verzonden met Post NL brievenbuspost. Hier is geen track & trace code bij beschikbaar. Post NL bezorgt binnen Nederland meestal binnen 24 uur, soms kan dit iets langer duren.

Mijn ervaring met het verzenden naar België is verschillend, meestal duurt dit 3 tot 5 werkdagen, in het uiterste geval heeft het zelfs 2 weken geduurd.  Wanneer jouw bestelling verzonden is, hebben wij daarna geen invloed op de snelheid van verzending, dit is dan aan de postmaatschappij. Plaats je bestelling op tijd om teleurstelling te voorkomen! 

Wil je je bestelling liever met track & trace laten verzenden? Dat kan, stuur dan een berichtje voor het plaatsen van je bestelling. De verzendkosten hiervoor zijn € 4,95 (NL brievenbuspakje met track and trace), € 6,95 (NL pakketpost met track and trace) of € 14,50 (BE aangetekend met track & trace) deze kosten zijn voor rekening van de klant.

Post NL bezorgt in Nederland geen brievenbuspast op maandag. Meer informatie over de bezorgdagen van post nl vind je hier.   

 • Ik heb geen orderbevestiging of verzendbevestiging gehad, is mijn bestelling goed doorgekomen?

Waarschijnlijk zijn onze mails in je ongewenste / spam mail terecht gekomen. Controleer dit eventjes en neem wanneer je ze niet ontvangen hebt contact op via het contactformulier of de chat op de website. Dan kijk ik het voor je na. 

 • Bestelling op maat

Wanneer je op zoek bent naar een persoonlijk sieraad, maar je komt er niet helemaal uit of hebt vragen. Neem dan gerust contact op. Bijna alle sieraden uit de webshop worden met de hand gemaakt, en zijn vaak in overleg naar wens aan te passen. In drukke perioden is de levertijd van een sieraad op maat soms langer, of is dat i.v.m. drukte rondom feestdagen of bijvoorbeeld moederdag niet mogelijk. 

 • Retouren

Sieraden uit de categorie persoonlijke sieraden in de webshop of andere maatwerk opdrachten zijn uitgesloten van het retourrecht en kunnen niet geannueerd of geretourneerd worden omdat deze op maat gemaakt worden naar jouw eigen wens / met jouw persoonlijke tekst of foto. Oorbellen kunnen i.v.m. hygiëne niet geretourneerd worden. Retouren voor overige sieraden of accessoires kunnen binnen 14 dagen aangemeld worden, onder vermelding van het ordernummer via info@embracebijoux.nl. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Het product dient, ongedragen, onbeschadigd en voor zover redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking geretourneerd te worden. 

 • Garantie

Op de sieraden van Embrace Bijoux heb je 2 maanden garantie vanaf de datum vermeld op de factuur. Dit geldt voor onderdelen en sluitingen. Hiervan is het volgende uitgezonderd:

 • Slijtage / verkleuring na verloop van tijd of intensief gebruik van de sieraden.
 • Beschadigingen of verkleuringen ontstaan door verkeerd gebruik van de sieraden.
 • Sieraden die zijn beschadigd door vallen of stoten.
 • Verkleuring van sieraden ontstaan door contact met water, haarspray, parfum, cosmetica of de PH waarde van de huid.

 

Hier lees je meer over de verzorging van je sieraden. Zorg goed voor je sieraden en je zal er veel langer plezier van hebben. 

 • Tekst armbanden - gepersonaliseerde sieraden

De meeste informatie over de armbanden met tekst staat beschreven op de productpagina. Hier nog het antwoord op een aantal veelgestelde vragen over de gepersonaliseerde sieraden op een rijtje.

Ik wil de tekst alleen aan de binnenkant, is dit mogelijk? - Dat is mogelijk. Je kunt de tekst dan invoeren in het veld met 'tekst voor de buitenkant' in het opmerkingenveld wat je tegen komt bij het plaatsen van je bestelling kun je aangeven dat je de tekst graag aan de binnenkant wil.

De tekst die ik aan de binnenkant van de armband wil is langer dan ingevoerd kan worden. Wat nu? - Ik adviseer een verhouding aan te houden van maximaal 45 tekens inclusief spaties en symbolen aan de ene zijde, en maximaal 20 tekens aan de andere zijde. Die 20 tekens mogen er ook iets meer zijn maar liever niet meer dan 25 tekens. Wanneer je tekst aan twee zijden van de armband wil, maar de tekst die je aan de binnenkant wil past niet op het invoerveld op de website dan kun je bij het veld 'tekst voor buitenkant' de langste tekst doorgeven, en bij 'tekst voor binnenkant' de kortste tekst. Bij het plaatsen van je bestelling en het invullen van je adresgegevens kom je een opmerkingenveld tegen waar je verdere toelichting kunt geven. Er kunnen maar aan één zijde van de armband symbolen geplaatst worden. 

Kunnen de symbolen / datum aan het uiteinde van de armband geplaatst worden? - Wanneer je dit graag wil kun je dit omschrijven in het opmerkingenvak wat je tegen komt het invullen van je adresgegevens en het plaatsen van je bestelling.

Is het mogelijk om de tekst aan de binnenkant van een leren armband te plaatsen? - Helaas is dit niet mogelijk. Het is alleen mogelijk om een tekst aan de binnenkant te plaatsen wanneer deze mogelijkheid er ook is op de productpagina van het sieraad in de webshop. 

Is het mogelijk om de tekst aan de beide zijden te plaatsen bij een sleutelhanger?Helaas is dit niet mogelijk. Het is alleen mogelijk om een tekst aan de binnenkant te plaatsen wanneer deze mogelijkheid er ook is op de productpagina van het sieraad in de webshop. 

Ik heb meerdere armbanden met tekst besteld, worden deze apart verpakt? - We verpakken iedere armband apart in een mooi cadeaudoosje, klaar om cadeau te geven! 

 • Andere vragen?

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Embrace Bijoux is bereikbaar op maandag t/m vrijdag. 

► Via het contactformulier,

► Mail naar info@embracebijoux.nl

► Chatmogelijkheid via de website. Je kunt hier een berichtje achterlaten en krijgt dan per mail een reactie.

► Stuur een bericht via Facebook

► Bereikbaar via WhatsApp (niet bellen) op (0031) 06-44127519

Ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren, maar omdat ik natuurlijk ook veel bezig ben met het maken van de sieraden en het verwerken van bestellingen, ben ik niet altijd in de gelegenheid om direct te antwoorden.