Wil je iemand verassen met een cadeautje voor een bijzondere gelegenheid, of gewoon zomaar?

Geef jouw cadeautje met een persoonlijke boodschap op de verpakking!

Je bestelling wordt altijd leuk verpakt. Of het nou een cadeautje voor een ander is, of gewoon lekker voor jezelf! Als extratje kun je bij het plaatsen van je bestelling een persoonlijke boodschap doorgeven. Deze gelukswens, felicitatie, of andere tekst komt dan op de cadeauverpakking.

Alle bestellingen worden verpakt in een goudkleurig zakje en sticker met logo, de tekst armbanden worden verpakt in een mooi doosje. Altijd een mooi cadeautje voor ieder feestje, bijzondere gelegenheid, verjaardag, kerst, sinterklaas, vaderdag, moederdag, valentijn of bijvoorbeeld als vriendschapscadeau!

Vind je het lastig om iets voor iemand anders uit te kiezen? Of wil je een sieraad met tekst cadeau geven maar wil je de tekst door de ontvanger laten bepalen. Dan is de Embrace Bijoux cadeaubon een oplossing!

                   

De sieraden worden altijd in een cadeau verpakking verpakt. Het is ook mogelijk om met de gratis cadeau service een persoonlijke tekst te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready-to-give cadeautje! 🙂

Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het item voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje! In de shop vind je ook verschillende leuke wenskaartjes in diverse thema’s om toe te voegen aan een sieraad. Dat maakt jouw cadeautje helemaal compleet!

Volg Embrace Bijoux ook op Facebook, Instagram of Pinterest! Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste sieraden in de webshop, geef ik een kijkje achter de schermen en komen de creaties die ik mocht maken voorbij.

IK WENS JE HEEL VEEL SHOP-PLEZIER!

Volg mij op:

Volg mij op: