toon de blokken hulp

Product categorieën

Product kleur

Metaalkleur

Prijs

Edelsteen ringen

In de collectie edelsteen ringen van Embrace Bijoux vind je stainless steel ringen met verschillende edelstenen.

Er is voor deze stainless steel edelsteen ringen keuze uit onder andere labradoriet, lapis lazuli, groene aventurijn, amethist, agaat, rozenkwarts, aardbeikwarts, jaspis/jasper en zwarte obsidiaan.

Er zijn ringen met een ronde steen, met de steen in een verticale ovale setting, of met de steen in een horizontale ovale setting. Alle stainless steel ringen met edelsteen zijn in maat verstelbaar.

Jouw bestelling verpakken we altijd in een cadeauverpakking. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje!

Info & levertijd

De sieraden worden altijd in een cadeau verpakking verpakt. Het is ook mogelijk om met de gratis cadeau service een persoonlijke tekst te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready-to-give cadeautje! 🙂

Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het item voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje! In de shop vind je ook verschillende leuke wenskaartjes in diverse thema’s om toe te voegen aan een sieraad. Dat maakt jouw cadeautje helemaal compleet!

Volg Embrace Bijoux ook op Facebook, Instagram of Pinterest! Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste sieraden in de webshop, geef ik een kijkje achter de schermen en komen de creaties die ik mocht maken voorbij.

IK WENS JE HEEL VEEL SHOP-PLEZIER!

Volg mij op:

Volg mij op: