toon de blokken hulp

Product categorieën

Product kleur

Metaalkleur

Prijs

Armbandjes

De absolute musthaves uit deze collectie zijn de handgemaakte metalen of leren armbanden met jouw eigen tekst, datum, coördinaten, namen of foto. Ook de armbandjes met letters/initialen of hartje zijn een leuk cadeautje én prachtig om te combineren tot een mooi rijtje ‘armcandy’ met een armband met tekst of één van de fijne armbandjes met schakelketting en symbool, schelp of kraaltjes. Alles is te mixen en matchen met elkaar tot een mooi rijtje armcandy, maar de armbandjes zijn ook leuk en subtiel om op zichzelf te dragen.

De meeste armbandjes zijn in maat te verstellen. Heb je een speciaal verzoekje qua maat of kleur? Laat het weten, ik denk graag met je mee!
Jouw bestelling wordt altijd leuk verpakt, of het nou een cadeautje voor jezelf of voor een ander is! Met de gratis cadeau service kan jouw bestelling eventueel ook voorzien worden van een persoonlijke tekst / boodschap op de verpakking.

Bekijk het volledige assortiment aan armbandjes

INFO & LEVERTIJD

De sieraden worden altijd in een cadeau verpakking verpakt. Het is daarnaast ook mogelijk om met de gratis cadeau service een persoonlijk berichtje voor de ontvanger op de verpakking te plaatsen. Zo is het een ready-to-give cadeautje! :)

Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! We kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen. In de shop vind je ook verschillende leuke wenskaartjes in diverse thema’s om toe te voegen aan een sieraad. Dat maakt jouw cadeautje helemaal compleet!

Volg Embrace Bijoux ook op Facebook, Instagram of Pinterest! Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste sieraden in de webshop, geef ik een kijkje achter de schermen en komen de creaties die ik mocht maken voorbij.

IK WENS JE HEEL VEEL SHOP-PLEZIER!

Volg mij op:

Volg mij op: