• Sale!
  Lotus oorbellen goud-8117 Oorbellen met lotus goud

  Lotus oorbellen goud

  3.00
  Oorbellen met lotus goud. 18k gold plated oorbellen / gouden oorstekers met Lotus. De lotus bloemen zijn 1 centimeter breed. De lotus oorbellen goud zijn gemaakt van een gouden plating over een koperen ondergrond. Leuk om te combineren met het kettinkje of ring met lotus! - "May we exist like the lotus. At ease in muddy water.." Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Sale!
  Arrow pijl oorbellen goud Arrow pijl oorbellen goud
  Arrow pijl oorbellen goud. 18k gold plated oorbellen / gouden oorstekers met pijltje. De pijltjes van de arrow pijl oorbellen goud zijn 14mm breed. De oorbellen zijn gemaakt van een gouden plating over een koperen ondergrond. - "An arrow can only be shot by pulling it backwarts. When life is pulling you back with difficulties, it means it's going to launch you into something great. So just focus and keep aiming." Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Sale!
  Minimalistische oorbellen goud Minimalistische oorbellen goud
  Minimalistische oorbellen goud. 18k gold plated oorbellen / gouden oorstekers met minimalistische staafjes - bar. De staafjes zijn 12mm lang. De minimalistische oorbellen goud zijn gemaakt van een gouden plating over een koperen ondergrond. Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Sale!
  Infinity oorbellen goud. Gold plated infinity oorbellen / gouden oorstekers met infinity symbool. De oorbellen met oneindigheid symbool zijn 12x5mm. De infinity oorbellen goud zijn gemaakt van een 18 karaat gouden plating over een koperen ondergrond. - To infinity and beyond!  Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.  
 • Sale!
  Oorbellen klein hartje goud Oorbellen klein hartje goud
  Oorbellen klein hartje goud. Gold plated oorbellen met klein hartje zilver. De oorbellen met klein hartje goud zijn 5x5mm en gemaakt van een 18 karaat plating over een koperen ondergrond. Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.  
 • Haar elastiekje en armbandje. Setje van drie armbandjes én elastiekjes in één. De armbandjes van elastiek met een 'sparkle' dragen comfortabel om de pols, zijn super leuk om te mixen en matchen in een rijtje armcandy, zijn zacht voor je haar én breken je haar niet. Met dit leuke setje kun je eindeloos combineren met andere armbandjes én heb je letterlijk altijd een elastiekje voor je haar 'bij de hand'. Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Sale!
  Muziek armbandje g-sleutel. Geknoopte armband van nylon koord met klein oud-goudkleurig bedeltje van een g-sleutel. Het bedeltje heeft een lengte van 20 mm. Door de verstelbare sluiting is het armbandje in maat te verstellen en passend voor iedere pols. Mix & match! Combineer het muziek armbandje met g-sleutel samen met andere armbandjes uit de webshop tot een mooi rijtje armbandjes! Dit armbandje is subtiel om op zichzelf te dragen, maar is ook top om te combineren met andere armbandjes in een mooi rijtje armcandy. Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Armbandje met kauri schelp Armbandje met schelp kauri cowrie schelp armband geknoopt koord 20 kleuren mix and match

  Armbandje met kauri schelp en geknoopte armband van zacht koord.

  Kies voor het armbandje met kauri schelp uit de kleuren grijs, zwart, bordeaux rood, mustard brown, light pink, violet purple, hot pink, chocolate brown, light peach, light brown, peach orange, vintage dark pink, mint groen, turquoise green, olive green, forest green, light blue, sky blue, egyptian blue en donker blauw. Het schelpje is ongeveer 17mm breed, de schelpjes zijn allemaal uniek en kunnen daardoor iets verschillend van elkaar zijn. Door de verstelbare sluiting is het armbandje eenvoudig om te doen en passend voor de meeste polsen. Mix & match! Combineer de armband samen met andere armbandjes uit de webshop tot een mooi rijtje armbandjes! Het sieraad wordt verpakt in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Ik kan het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: Na het ontvangen van jouw bestelling ga ik het armbandje zo snel mogelijk voor jou maken. Voor 12:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.    
 • Mix & match kauri schelp armbandje goud-0 Mix & match kauri schelp armbandje goud-0
  Subtiel armbandje met kauri schelp, de armband is gemaakt van zacht grijs koord met klein goud (verguld) kauri schelpje. Het schelpje is 12mm lang en 7mm breed. Door de verstelbare sluiting is het armbandje in maat te verstellen en passend voor iedere pols. Dit armbandje is subtiel om op zichzelf te dragen, maar is ook top om te combineren met andere armbandjes in een mooi rijtje armcandy. Mix & match! - "May you always have a shell in your pocket and sand between your toes.." Het armbandje met kauri schelp goud verpakken we in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Armbandje met hartje en letter

  Armbandje met hartje en letter 'in my heart'. Dit armbandje met klein hartje maak ik voor jou met de letter van jouw keuze. Er is keuze uit zacht koord in 20 verschillende kleuren. Voor het hartje kun je kiezen uit 925 zilver, verzilverd, goud of roségoud. (verzilverd of verguld)

  Kies voor dit armbandje met hartje en letter een van de vele beschikbare kleuren. Er is keuze uit: grijs, zwart, bordeaux rood, chocolate brown, licht roze, felroze, vintage pink, beige, bruin, peach, mintgroen, turquoise, licht blauw, donker blauw, forest green en olive green.  Het armbandje is passend voor iedere pols door de verstelbare sluiting. Een leuk en persoonlijk cadeautje om te geven én om te krijgen. Een super leuk armbandje om een bijzonder persoon altijd dichtbij je te dragen. Je kunt het dragen als vriendinnen armbandje, moeder en dochter armbandje of samen met jouw zussen! Ook leuk om te mixen en matchen met andere armbandjes! Er past één letter op één hartje. Voor een armbandje met sterling silver hartjes geldt een meerprijs omdat het een duurzamer en daardoor ook duurder materiaal is. Wanneer je voor sterling silver hartjes kiest en je wil graag meer dan een hartje aan het armbandje dan kun je de letters voor de extra hartjes invullen in het invoerveld: letter voor 2e extra hartje sterling silver en letter voor 3e extra hartje sterling silver. Wanneer je voor een silver, rosegoud of gold plated armbandje gaat, kun je de letters invullen in de invoervelden voor Letter 1, letter 2 en letter 3. - "Where you invest your love you invest your life.." TIP: Het is ook een leuk kleinigheidje om iemand per post mee te verrassen! Stuur het eenvoudig rechtstreeks naar de ontvanger in plaats van een verjaardagskaartje of valentijn cadeautje! In de shop vind je ook verschillende leuke wenskaartjes in verschillende thema's om toe te voegen aan een sieraad. Dat maakt jouw cadeautje helemaal compleet! :) Het armbandje wordt altijd leuk verpakt én kan met de gratis cadeauservice voorzien worden van een cadeauboodschap op de verpakking. Zo is het een ready-to-give cadeautje voor bijvoorbeeld jouw moeder, zus of vriendin als zussen armbandje, vriendinnen armbandje of moeder dochter armbandje of gewoon lekker voor jezelf! Omdat we dit artikel personaliseren en op bestelling maken, is dit artikel uitgesloten van het herroepingsrecht. Daarom kan het niet geretourneerd worden. Levertijd: vandaag besteld = volgende werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Infinity armbandje zilver goud rose Infinity armbandje zilver goud rose
  Infinity armbandje zilver goud rosegoud. Subtiel armbandje van zwart koord met klein zilver-, goud-, of roségoud plated infinity symbool. Door de schuifknoopjes is het armbandje eenvoudig in maat te verstellen en passend voor iedere pols. Dit infinity armbandje zilver goud rosegoud is subtiel om op zichzelf te dragen, maar is ook top om te combineren met andere armbandjes in een mooi rijtje armbandjes. Mix & match! - To infinity, and beyond!! Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.  
 • Mix & match letter / naam armbandje (20 kleuren)-0

  Mix & match en stel zelf jouw armbandje met letter of naam samen met dit letter armbandje met letterkralen en bandje van zacht koord in 20 verschillende kleuren. 

  Kies voor de letter / het initiaal van jouw keuze. Er is keuze uit witte kralen met zwarte letters of zwarte kralen met witte letters. Kies vervolgens de kleur van het bandje en ga voor een afwerking met stainless steel kraaltjes of silver / gold plated stainless steel kraaltjes. Voor het bandje is er keuze uit de volgende kleuren. Grijs, zwart, bordeaux rood, chocolate brown, licht roze, felroze, vintage pink, beige, bruin, peach, mintgroen, turquoise, licht blauw, donker blauw, forest green en olive green. Door middel van de verstelbare sluiting is het armbandje met letter of naam passend voor vrijwel iedere pols. Let op: er zijn alleen hoofdletters beschikbaar. Kleine letters, cijfers, leestekens (zoals & , . of -) of letters als é of ö zijn niet mogelijk. Wil je een of meerdere extra kraaltjes tussen de letters? Vul dan hieronder in het invoerveld voor de letter een - in op de plaats van het kraaltje. Wil je liever een knoopje tussen de letters? Vul dan de letters in, daarna kun je via het opmerkingenveld aangeven dat je een knoopje tussen de letters wil. (Het opmerkingenveld kom je tegen bij het invullen van je adresgegevens.) Tot slot wordt het armbandje altijd leuk verpakt in een goudkleurig cadeauzakje. Het daarnaast ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een cadeauboodschap te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready-to-give cadeautje! Draag het bijvoorbeeld als zussen armbandje, vriendinnen armbandje of moeder dochter armbandje of gewoon lekker voor jezelf! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Stuur het dan rechtstreeks naar de ontvanger in plaats van een verjaardagskaartje! Omdat we dit artikel personaliseren en op bestelling maken, is dit artikel uitgesloten van het herroepingsrecht. Daarom kan het niet geretourneerd worden. Levertijd: vandaag besteld = volgende werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Geknoopt armbandje met maan. Armband van zacht donkerblauw / midnight blue koord met klein zilver, goud of rose goud plated bedeltje in de vorm van een maantje. Door middel van de schuifsluiting is het armbandje eenvoudig aan en uit te doen en passend voor bijna iedere pols. Mix & match! Combineer het geknoopt armbandje met maan samen met andere armbandjes uit de webshop tot een mooi rijtje armbandjes! Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Geknoopt armbandje met schelpje. Geknoopt armbandje met schelpje.
  Geknoopt armbandje met schelpje. Armband van zacht vintage roze koord met klein zilver, goud of rose goud plated bedeltje in de vorm van een schelp. Het schelpje is 9x9mm. Door middel van de schuifsluiting is het armbandje eenvoudig aan en uit te doen en passend voor bijna iedere pols. Mix & match! Combineer het geknoopt armbandje met schelpje samen met andere armbandjes uit de webshop tot een mooi rijtje armbandjes! Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Armbandje met anker goud & zwart-8970 Armbandje met anker goud
  Armbandje met anker goud. Subtiel armbandje van zacht zwart koord met klein goudkleurig ankertje. Het anker heeft een lengte van 15mm. Het bedeltje is gemaakt van een koperen ondergrond met een 14 karaat gouden plating van uitstekende kwaliteit. Door de verstelbare sluiting is het armbandje in maat te verstellen en passend voor iedere pols. - "Love anchors the soul.." Mix & match! Combineer het armbandje met anker goud samen met andere armbandjes uit de webshop tot een mooi rijtje armbandjes! Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.  
 • Oorbellen met blaadje goud. Setje oorbellen / oorringen in goudkleur met kleine hangertjes in de vorm van een blad. De oorringetjes hebben een diameter van 1 cm en zijn gemaakt van gold stainless steel, het hangertje 1cm lang en is gemaakt van een 14 karaat gouden plating over een messing ondergrond. De oorbellen met blaadje goud verpakken we altijd in een cadeauverpakking. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Hamsa oorbellen goud. Setje oorbellen / oorringen in goudkleur met kleine hangertjes met het hamsa hand symbool, hand van fatima. De oorringetjes hebben een diameter van 1 cm en zijn gemaakt van gold stainless steel, het hangertje 1,5cm lang en is gemaakt van een gouden plating over een messing ondergrond. De hamsa oorbellen goud verpakken we altijd in een cadeauverpakking. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Oorbellen met muntje goud. Setje oorbellen / oorringen in goudkleur met kleine hangertjes met muntjes. De oorringetjes hebben een diameter van 1 cm en zijn gemaakt van gold stainless steel, het hangertje is 8mm en is gemaakt van verguld metaal. De oorbellen met muntje goud verpakken we altijd in een cadeauverpakking. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Peace oorbellen goud. Setje oorbellen / oorringen in goudkleur met hangertjes in de vorm van een peace symbool. De oorringetjes hebben een diameter van 1 cm en zijn gemaakt van gold stainless steel, het hangertje is 10mm en is gemaakt van een gouden plating over een messing ondergrond. De peace oorbellen goud verpakken we altijd in een cadeauverpakking. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Kauri schelp oorbellen goud. Setje oorbellen / oorringen in goudkleur met hangertjes in de vorm van een cowrie schelpje. De oorringetjes hebben een diameter van 1 cm en zijn gemaakt van gold stainless steel, het hangertje is 15mm en is gemaakt van een gouden plating over een metalen ondergrond. De kauri schelp oorbellen goud verpakken we altijd in een cadeauverpakking. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Guiding star oorbellen goud. Setje oorbellen / oorringen in goudkleur met hangertjes in de vorm van een ster. De oorringetjes hebben een diameter van 1 cm en zijn gemaakt van gold stainless steel, het hangertje is 15mm en is gemaakt van een gouden plating over een metalen ondergrond. De guiding star oorbellen goud verpakken we altijd in een cadeauverpakking. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Schelp oorbellen goud. Setje oorbellen / oorringen in goudkleur met hangertjes in de vorm van een schelpje. De oorringetjes hebben een diameter van 1 cm en zijn gemaakt van gold stainless steel, het hangertje is 15mm en is gemaakt van een gouden plating over een metalen ondergrond. De schelp oorbellen goud verpakken we altijd in een cadeauverpakking. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Vintage heart oorbellen goud Vintage heart oorbellen goud
  Vintage heart oorbellen goud. Setje oorbellen / oorringen in goudkleur met rechthoekige hangertjes in vintage stijl met hartje. De oorringetjes hebben een diameter van 1 cm en zijn gemaakt van gold stainless steel, het hangertje is 15 x 10mm en is gemaakt van een gouden plating over een metalen ondergrond. De vintage heart oorbellen goud verpakken we altijd in een cadeauverpakking. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Vintage snake oorbellen goud Vintage snake oorbellen goud
  Vintage snake oorbellen goud. Setje oorbellen / oorringen in goudkleur met ovale hangertjes in vintage stijl met slang afbeelding. De oorringetjes hebben een diameter van 1 cm en zijn gemaakt van gold stainless steel, het hangertje is 15 x 10mm en is gemaakt van een gouden plating over een metalen ondergrond. De vintage snake oorbellen goud verpakken we altijd in een cadeauverpakking. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Vintage rose oorbellen goud. Vintage rose oorbellen goud.
  Vintage rose oorbellen goud. Setje oorbellen / oorringen in goudkleur met ovale hangertjes in vintage stijl met afbeelding van een roos. De oorringetjes van de silver vintage rose hoop earrings hebben een diameter van 1 cm en zijn gemaakt van gold stainless steel, het hangertje is 15 x 10mm en is gemaakt van een gouden plating over een metalen ondergrond. De vintage rose oorbellen goud verpakken we altijd in een cadeauverpakking. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Armbandje met hartje RVS goud Armbandje met hartje RVS goud
  Armbandje met hartje RVS goud. Subtiel en tijdloos geknoopt armbandje met goud stainless steel hartje en gold steel kraaltjes. Door de verstelbare sluiting is het armbandje passend voor iedere pols. Omdat het bedeltje gemaakt is van stainless steel / rvs blijft de kleur mooi en verkleurt het niet. Mix & match! Combineer het armbandje met hartje RVS goud samen met andere armbandjes uit de webshop tot een mooi rijtje armbandjes! Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Armbandje met monstera deliciosa blad stainless steel -0 Armbandje met monstera deliciosa blad stainless steel -0
  Geknoopt armbandje monstera deliciosa. De armband is gemaakt van zacht forest green koord met zilver, goud of rose goudkleurig stainless steel bedeltje in de vorm van een blad van de monstera deliciosa kamerplant. Door de verstelbare sluiting is het armbandje passend voor iedere pols. Omdat het bedeltje gemaakt is van stainless steel / rvs blijft de kleur mooi en verkleurt het niet. Mix & match! Combineer het armbandje monstera deliciosa samen met andere armbandjes uit de webshop tot een mooi rijtje armbandjes! Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Armbandje met roos zilver goud staal rvs stainless steel Armbandje met roos zilver goud staal rvs stainless steel
  Geknoopt armbandje met roos van zilver of goud staal. De armband is gemaakt van donker rood zacht koord met zilver of goud stainless steel bedeltje in de vorm van een roos. Door de verstelbare sluiting is het armbandje passend voor iedere pols. Omdat het bedeltje gemaakt is van stainless steel / rvs blijft de kleur mooi en verkleurt het niet. Mix & match! Combineer het armbandje met roos samen met andere armbandjes uit de webshop tot een mooi rijtje armbandjes! Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Schelp armbandje goud & vintage roze-0 Schelp armbandje goud & vintage roze-0
  Het schelp armbandje goud & roze is armbandje van zacht koord in de kleur vintage roze met schelpje met gold plated details. Door middel van de verstelbare sluiting is het armbandje eenvoudig aan en uit te doen en passend voor bijna iedere pols. Mix & match! Combineer het schelp armbandje goud & roze samen met andere armbandjes uit de webshop tot een mooi rijtje armbandjes! Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Armbandje schildpad goud stainless steel-0 Armbandje schildpad goud stainless steel-0
  Het armbandje met schildpad goud is een geknoopt armbandje van zacht licht grijs koord met goud stainless steel bedeltje in de vorm van een zee schildpad. Door de verstelbare sluiting is het armbandje met schildpad eenvoudig in maat te verstellen en aan en uit te doen. Hierdoor is de armband passend voor de meeste polsen. Omdat het bedeltje gemaakt is van stainless steel / rvs blijft de kleur mooi en verkleurt het niet. Leuk om te mixen en matchen met de andere armbandjes uit de webshop tot een mooi rijtje armbandjes! Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.  
 • Yin yang armbandje stainless steel Yin yang armbandje stainless steel
  Yin yang armbandje stainless steel. De armband is gemaakt van zacht zwart koord met zilver of goud stainless steel yin yang bedeltje. Het bedeltje heeft een diameter van 12 mm. Door de verstelbare sluiting is het armbandje passend voor iedere pols. Omdat het bedeltje gemaakt is van stainless steel / rvs blijft de kleur mooi en verkleurt het niet. Mix & match! Combineer het yin yang armbandje stainless steel samen met andere armbandjes uit de webshop tot een mooi rijtje armbandjes! Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Sweet casual geknoopt armbandje Sweet casual geknoopt armbandje
  Sweet casual geknoopt armbandje. Geknoopt armbandje van denium blue koord met goud vergulde setting met light peach swarovski steentje. Mix & match! Combineer het sweet casual geknoopt armbandje samen met andere armbandjes uit de webshop tot een mooi rijtje armbandjes! Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Niet op voorraad
  Casual sparkle geknoopt armbandje Casual sparkle geknoopt armbandje
  Casual sparkle geknoopt armbandje. Geknoopt armbandje van denium blue koord met goud vergulde setting met montana blue donkerblauw swarovski steentje. Door de schuifsluiting is het armbandje eenvoudig in maat te verstellen en passend voor de meeste polsen! :) Mix & match! Combineer het casual sparkle geknoopt armbandje samen met andere armbandjes uit de webshop tot een mooi rijtje armbandjes! Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Armband met veertje goud of zilver staal Armband met veertje goud of zilver staal
  Armband met veertje goud of zilver staal. Het armbandje is gemaakt van zacht grijs koord met zilver of goud stainless steel bedeltje in de vorm van een veer. Het bedeltje met veertje heeft een lengte van 2cm. Door de verstelbare sluiting is het armbandje passend voor iedere pols. Omdat het bedeltje gemaakt is van stainless steel / rvs blijft de kleur mooi en verkleurt het niet. Mix & match! Combineer de armband met veertje van goud of zilver staal samen met andere armbandjes uit de webshop tot een mooi rijtje armbandjes! Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Armbandje levensboom zilver of goud staal tree of life armband Armbandje levensboom zilver of goud staal tree of life armband
  Armbandje levensboom zilver of goud staal. De armband is gemaakt van zacht koord in de kleur forest green, met zilver of goud stainless steel bedeltje in de vorm van een levensboom / tree of life. Het bedeltje met de levensboom heeft een diameter van 15mm. Door de verstelbare sluiting is het armbandje passend voor iedere pols. Omdat het bedeltje gemaakt is van stainless steel / rvs blijft de kleur mooi en verkleurt het niet. Mix & match! Combineer het armbandje met levensboom van zilver of goud staal samen met andere armbandjes uit de webshop tot een mooi rijtje armbandjes! Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Armbandje maan en ster zilver of goud staal moond and stars rvs armband armbandjes Armbandje maan en ster zilver of goud staal moond and stars rvs armband armbandjes
  Armbandje maan en ster zilver of goud staal. De armband is gemaakt van zacht zwart koord met zilver of goud stainless steel bedeltje in de vorm van een maan met ster. Het 'moon and stars' bedeltje heeft een lengte van 15mm. Door de verstelbare sluiting is het armbandje passend voor iedere pols. Omdat het bedeltje gemaakt is van stainless steel / rvs blijft de kleur mooi en verkleurt het niet. Mix & match! Combineer het armbandje met maan en ster van zilver of goud staal samen met andere armbandjes uit de webshop tot een mooi rijtje armbandjes! Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Armbandje met kauri schelp Infinity armbandje zilver goud stainless steel 20 kleuren koord infinity oneindigheid symbool

  Mix & match met dit infinity armbandje van zilver of goud stainless steel, verkrijgbaar in 20 kleuren koord! Kies het bedeltje in de kleur van jouw keuze, kies daarna de kleur van het geknoopte armbandje en mix & match! Er is keuze uit 20 verschillende kleuren koord.

  Het bedeltje van het armbandje met infinity / oneindigheid symbool is gemaakt van zilver of goudkleurig stainless steel en is 17 mm breed. Omdat het gemaakt is van stainless steel verkleurt het niet. Je kunt het armbandje dus gewoon aanhouden onder de douche. Door middel van de schuifsluiting is het armbandje eenvoudig aan en uit te doen en passend voor bijna iedere pols. Nadat je de kleur van het bedeltje gekozen hebt kun je kiezen voor een armbandje in de kleur van jouw keuze. Er is keuze uit; grijs, zwart, bordeaux rood, mustard brown, light pink, violet purple, hot pink, chocolate brown, light peach, light brown, peach orange, vintage dark pink, mint groen, turquoise green, olive green, forest green, light blue, sky blue, egyptian blue en donker blauw. Mix & match en stel jouw favoriete armbandje zelf samen! Combineer de armband samen met andere armbandjes uit de webshop tot een mooi rijtje armbandjes! Het sieraad wordt verpakt in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Ik kan het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: Na het ontvangen van jouw bestelling ga ik het armbandje zo snel mogelijk voor jou maken. Voor 12:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.    
 • Armbandje met kauri schelp Armbandje met hondenpootje stainless steel zilver goud staal

  Mix & match met dit armbandje met hondenpootje van zilver of goud stainless steel. Er is keuze uit 20 kleuren koord! Kies het bedeltje in de kleur van jouw keuze, kies daarna de kleur van het geknoopte armbandje en mix & match!

  Het bedeltje van het armbandje met hondenpootje is gemaakt van zilver of goudkleurig stainless steel. Omdat het gemaakt is van stainless steel verkleurt het niet. Je kunt het armbandje dus gewoon aanhouden onder de douche. Door middel van de schuifsluiting is het armbandje eenvoudig aan en uit te doen en passend voor bijna iedere pols. De afmeting van het bedeltje met pootafdruk is 19mm x 16mm. Nadat je de kleur van het bedeltje gekozen hebt kun je kiezen voor een armbandje in de kleur van jouw keuze. Er is keuze uit; grijs, zwart, bordeaux rood, mustard brown, light pink, violet purple, hot pink, chocolate brown, light peach, light brown, peach orange, vintage dark pink, mint groen, turquoise green, olive green, forest green, light blue, sky blue, egyptian blue en donker blauw. Mix & match en stel jouw favoriete armbandje zelf samen! Combineer de armband samen met andere armbandjes uit de webshop tot een mooi rijtje armbandjes! Het sieraad wordt verpakt in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeau boodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het item voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje! In de shop vind je ook verschillende leuke wenskaartjes om toe te voegen aan een sieraad. Dat maakt jouw cadeautje helemaal compleet! :) Levertijd: Na het ontvangen van jouw bestelling ga ik het armbandje zo snel mogelijk voor je maken. Voor 12:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.    
 • Oorbellen met anker goud RVS Oorbellen met anker goud RVS
  Oorbellen met anker goud rvs. Setje oorbellen / oorringen van stainless steel met hangertje in de vorm van een ankertje. De oorringetjes van de oorbellen met anker rvs hebben een diameter van 1 cm en zijn gemaakt van goud stainless steel, het ankertje is 12 X 8 mm en is ook gemaakt van stainless steel. Doordat de oorbellen gemaakt zijn van stainless steel blijft de kleur mooi. Deze oorbellen verkleuren niet. De oorbellen verpakken we altijd in een cadeauverpakking. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Oorbellen met schelpje goud RVS Oorbellen met schelpje goud RVS
  Oorbellen met schelpje goud rvs. Setje oorbellen / oorringen van stainless steel met hangertje in de vorm van een schelpje. De oorringetjes van de oorbellen met schelpje rvs hebben een diameter van 1 cm en zijn gemaakt van goud stainless steel, de schelp is 14 X 11 mm en is ook gemaakt van stainless steel. Doordat de oorbellen gemaakt zijn van stainless steel blijft de kleur mooi. Deze oorbellen verkleuren niet. De oorbellen verpakken we altijd in een cadeauverpakking. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Oorbellen met lotus goud RVS Oorbellen met lotus goud RVS
  Oorbellen met lotus goud rvs. Setje oorbellen / oorringen van stainless steel met hangertje in de vorm van een lotus bloem. De oorringetjes van de oorbellen hebben een diameter van 1 cm en zijn gemaakt van goud stainless steel, de lotusbloem is 10 X 6 mm en is ook gemaakt van stainless steel. Doordat de oorbellen gemaakt zijn van stainless steel blijft de kleur mooi. Deze oorbellen verkleuren niet. De oorbellen met lotus goud RVS verpakken we altijd in een cadeauverpakking. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Oorbellen met hartje goud of zilver stainless steel Oorbellen met hartje goud of zilver stainless steel
  Oorbellen met hartje goud of zilver stainless steel. Setje oorbellen / oorringen van stainless steel met hangertje in de vorm van een hartje. De oorringetjes van de oorbellen  hebben een diameter van 1 cm en zijn gemaakt van goud of zilver stainless steel, het hartje is 16 X 15 mm en is ook gemaakt van goud of zilver stainless steel. Doordat de oorbellen gemaakt zijn van stainless steel blijft de kleur mooi. Deze oorbellen verkleuren niet. De oorbellen verpakken we altijd in een cadeauverpakking. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Embrace Bijoux cadeaubon € 10,--0
  Wil je iemand een cadeau geven uit de collectie van Embrace Bijoux maar weet je niet zo goed wat? Of wil je iemand het sieraad zelf laten personaliseren? Dan is de cadeaubon een goede oplossing! Bij bestelling van een cadeaubon krijg je de cadeaubon thuisgestuurd in een goudkleurige cadeauverpakking. Op de cadeaubon staat de code om de bon te verzilveren. Deze code kan ingevoerd worden bij het plaatsen van de bestelling, waarna het totaalbedrag verminderd wordt met het bedrag van de cadeaubon. Een cadeaubon kan ook als PDF gemaild worden, handig voor spoed cadeautjes! Bestel voor deze optie de cadeaubon en vermeld bij de opmerkingen dat je de bon graag per mail wil ontvangen. Je ontvangt de cadeaubon dan binnen 24 uur per mail.
 • Armbandje cowrie schelp gold plated-9527 Cowrie schelp armbandje goud
  Cowrie schelp armbandje goud. De armband met kauri schelpje goud is gemaakt van subtiele schakelketting met een gold plating (dik verguld). Door het verlengkettinkje is het armbandje in maat verstelbaar van 16 tot 21 cm. - "May you always have a shell in your pocket and sand between your toes..." Mix & match! Combineer het cowrie schelp armbandje goud samen met andere armbandjes uit de webshop tot een mooi rijtje armbandjes! Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Parel armbandje goud-9648 Parel armbandje goud
  Parel armbandje goud. Handgemaakt armbandje van zoetwaterparels en subtiele ketting met een dikke goudkleurige plating. Iedere zoetwaterparel is anders van vorm, het armbandje kan daarom afwijken van het voorbeeld. Door het verlengkettinkje is het armbandje te verstellen in maat van 16 t/m 21 centimeter. Mix & match! Combineer het parel armbandje goud samen met andere armbandjes uit de webshop tot een mooi rijtje armbandjes! Het sieraad verpakken we altijd in een goudkleurig cadeauzakje. Het is daarbij ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een cadeauboodschap voor de ontvanger te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Ketting met schelpje goud Ketting met schelpje goud
  Ketting met schelpje goud. Subtiel en fijn 14 karaat goud plated kettinkje met prachtige schelp hanger met gold plated randje. De hanger is incl oogje ongeveer 2,5 x 2cm. Omdat de schelpjes stuk voor stuk uniek zijn kan het kettinkje iets van het voorbeeld afwijken. Het kettinkje is in maat te verstellen van 40 tot en met 45 centimeter. Het is ook leuk om kettinkjes in laagjes te dragen, je kunt ze combineren met andere kettinkjes in verschillende lengtes. Tot slot verpakken we de ketting met schelpje goud altijd leuk in een mooi goudkleurig cadeauzakje. Het is daarnaast ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje voor bijvoorbeeld jouw moeder, zus of vriendin of gewoon lekker voor jezelf! :) Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Strawberry necklace gold-8960 Ketting met aardbei goud
  Ketting met aardbei goud. Subtiel en fijn goud kettinkje met super schattig klein hangertje van een aardbei. Het hangertje is ongeveer 1,5 cm lang inclusief oogje. De ketting is voorzien van een 14 karaat gouden plating met extra sterke coating over het metaal heen wat ervoor zorgt dat het kettinkje lang mooi blijft!. Het kettinkje is in maat te verstellen van 40 tot en met 45 centimeter. Het is ook leuk om kettinkjes in laagjes te dragen, je kunt ze combineren met andere kettinkjes in verschillende lengtes. Tot slot verpakken we de ketting met aardbei goud altijd leuk in een mooi goudkleurig cadeauzakje. Het is daarnaast ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een korte cadeauboodschap te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje voor bijvoorbeeld jouw moeder, zus of vriendin of gewoon lekker voor jezelf! :) Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.    
 • Armbandje met foto rond armband met foto kind vriendinnen zussen huisdier trouwen baby

  Stel jouw armbandje met foto in een ronde foto bedel zelf samen. Het armbandje met foto is verkrijgbaar met bedeltje van goud of zilverkleurig stainless steel. Een persoonlijk sieraad met een foto is een bijzonder en uniek cadeau om te geven én om te krijgen.

  Perfect als cadeau voor bijzondere gelegenheden zoals een verjaardag, bij geboorte als kraamcadeau, voor het bewaren van een mooie herinnering of als aandenken aan een bijzondere vriendschap. Denk bijvoorbeeld aan een foto van een dierbaar persoon, armbandje met foto van kind of kinderen, een handgeschreven briefje van een dierbaar persoon, tekening, een foto van je hond, kat of ander huisdier of een andere mooie of bijzondere foto. Het bedeltje van het armbandje met foto is rond en is gemaakt van zilver of goudkleurig staal. Omdat het bedeltje gemaakt is van stainless steel verkleurt het niet. De de foto wordt rond uitgesneden en verkleind tot een diameter van 12mm. Het foto armbandje wordt afgewerkt met een geknoopt armbandje van zacht koord. Voor het koord is er keuze uit 20 verschillende kleuren zoals; zwart, grijs, donker blauw, roze, peach, bordeaux rood, verschillende kleuren blauw en meer! Een voorbeeld van de kleuren is te vinden tussen de productfoto's. Door middel van de verstelbare sluiting is het armbandje makkelijk in maat te verstellen en passend voor bijna iedere pols.

  Waar moet je op letten bij de foto of het plaatje?

  • Het deel van de foto wat op de bedel moet komen moet in een cirkel passen. Bij vierkante of rechthoekige foto's is er dus een deel wat niet op de bedel past.
  • De foto bevat bij voorkeur niet teveel personen. Omdat de foto verkleind wordt gaan details verloren teveel personen.
  • Wij gaan de foto voor je verkleinen naar het juiste formaat, doe dit aub niet zelf.
  • Mocht een foto niet geschikt blijken, dan nemen we contact met je op! Bij twijfel kun je ook altijd vooraf even navraag doen.
  Mail jouw foto onder vermelding van het ordernummer naar info@embracebijoux.nl  Tot slot wordt jouw het armbandje met foto altijd als een leuk cadeautje verpakt in een goudkleurig cadeauzakje. Zo is het meteen klaar om cadeau te geven of om lekker zelf uit te pakken! :) Met de gratis cadeauservice kun je de verpakking laten voorzien van een persoonlijke boodschap. Tip: Het is ook leuk om iemand per post te verrassen met dit bijzondere cadeautje! Stuur het eenvoudig rechtstreeks naar de ontvanger in plaats van een verjaardagkaartje. Let op: Het bedeltje zal niet verkleuren maar kijk toch uit met water met dit armbandje. Het laagje tussen de foto en het glas is niet watervast, waardoor de foto los zou kunnen laten wanneer er water tussen het bedeltje en de foto komt. Dit armbandje wordt op bestelling en naar jouw wensen gemaakt. Daarom is dit artikel uitgesloten van het herroepingsrecht en kan het niet geretourneerd worden. Levertijd: 2-3 werkdagen van bestelling tot verzending. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • armbandje met foto ovaal zilver goud rosegoud stainless steel rvs foto armband

  Stel jouw armbandje met foto in een ovalen foto bedel zelf samen! Het armbandje met foto ovaal is verkrijgbaar met zilver, goud of roségoud foto bedel. Een persoonlijk sieraad met een foto is een bijzonder en uniek cadeau om te geven én om te krijgen.

  Perfect als cadeau voor bijzondere gelegenheden zoals een verjaardag, bij geboorte als kraamcadeau (leuk met echo foto!), voor het bewaren van een mooie herinnering of als aandenken aan een bijzondere vriendschap. Denk bijvoorbeeld aan een foto van een dierbaar persoon, armbandje met foto van kind of kinderen, een handgeschreven briefje van een dierbaar persoon, tekening, een foto van je huisdier of een leuk plaatje of quote of echo foto! Het bedeltje van het armbandje met foto is ovaal en is gemaakt van stainless steel in zilver, goud of roségoud kleur. De bedel wordt voorzien van jouw foto, afbeelding van een (handgeschreven) tekst, of ander plaatje. De hele bedel heeft afmeting van 20 x 14 mm. De foto heeft een formaat van 13 x 18 mm. Het foto armbandje wordt afgewerkt met een geknoopt armbandje van zacht koord. Voor het koord is er keuze uit 20 verschillende kleuren, een voorbeeld van de kleuren is te vinden tussen de productfoto's. Door middel van de verstelbare sluiting is het armbandje makkelijk in maat te verstellen en passend voor bijna iedere pols.

  Waar moet je op letten bij de foto / afbeelding ?

  • Het deel van de foto wat op de bedel moet komen moet in een cirkel passen. Bij vierkante of rechthoekige foto's is er dus een deel wat niet op de bedel past.
  • Wij gaan de foto voor je verkleinen naar het juiste formaat, doe dit aub niet zelf.
  • Mocht een foto niet geschikt blijken, dan nemen we contact met je op! Bij twijfel kun je ook altijd vooraf even navraag doen.
  Mail jouw foto onder vermelding van het ordernummer naar info@embracebijoux.nl  Tot slot wordt het armbandje altijd leuk verpakt én kan met de gratis cadeauservice voorzien worden van een cadeauboodschap op de verpakking. Zo is het een ready-to-give cadeautje voor bijvoorbeeld jouw moeder, zus of vriendin. Draag het bijvoorbeeld als zussen armbandje, vriendinnen armbandje of moeder dochter armbandje of gewoon lekker voor jezelf! Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen met dit armbandje! Je kunt het eenvoudig rechtstreeks naar de ontvanger laten verzenden in plaats van een verjaardagskaartje! Let op: Het bedeltje zal niet verkleuren maar kijk toch uit met water met dit armbandje. Het laagje tussen de foto en het glas is niet watervast, waardoor de foto los zou kunnen laten wanneer er water tussen het bedeltje en de foto komt. Omdat we dit artikel personaliseren en op bestelling maken, is dit artikel uitgesloten van het herroepingsrecht. Daarom kan het niet geretourneerd worden. Levertijd: 2-3 werkdagen van bestelling tot verzending. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.
 • Kettinkje met roos goud. Subtiel gold plated kettinkje met rechthoekige vintage look hanger met roos. De ketting is in maat verstelbaar van 40 t/m 45 centimeter. De hanger is 1,5 x 2 centimeter. Het is ook leuk om kettinkjes in laagjes te dragen, je kunt ze combineren met andere kettinkjes in verschillende lengtes. Tot slot verpakken we het kettinkje met roos goud altijd leuk in een mooi goudkleurig cadeauzakje. Het is daarnaast ook mogelijk om met de gratis cadeauservice een cadeauboodschap te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready to give cadeautje voor bijvoorbeeld jouw moeder, zus of vriendin of gewoon lekker voor jezelf! :) Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje. Levertijd: voor 15:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden. Hier vind je alle uitgebreide informatie over verzending en levering.

Go to Top