toon de blokken hulp

Product categorieën

Product kleur

Metaalkleur

Prijs

Kettingen

Kettingen

In de collectie kettingen in de sieraden webshop van Embrace Bijoux vind je een ruim assortiment van verschillende soorten kettinkjes, gemaakt van verschillende materialen. Er worden materialen gebruikt zoals echt zilver / 925 zilver, stainless steel en goud stainless steel (verkleurt niet), gold plated en silver plated kettinkjes.

Er zijn bijvoorbeeld kettinkjes met hanger met een een symbool, kettingen met schelpjes, kettinkjes met edelstenen en gepersonaliseerde kettinkjes met jouw eigen tekst, namen, sterrenbeeld of letter(s). Ook vind je hier kettinkjes met handgemaakte hangers met droogbloemetjes!

Wil je liever een andere lengte van de ketting of heb je andere vragen? Laat het weten, ik denk graag met je mee! :)

LEVERTIJD

De gepersonaliseerde kettinkjes worden op bestelling met de hand gemaakt. De levertijd van deze gepersonaliseerde kettinkjes vind je op de productpagina van het kettinkje in de webshop. Voor alle andere kettinkjes geldt: voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. HIER vind je alle uitgebreide informatie m.b.t. verzending en levering.

Alle kettinkjes worden altijd als een cadeautje verpakt, klaar om cadeau te geven! De verpakking kan bovendien als je dat wil met de gratis cadeau service voorzien worden van een korte persoonlijke tekst op de verpakking.

Neem een kijkje op deze pagina’s met verschillende kettingen:

De sieraden worden altijd in een cadeau verpakking verpakt. Het is daarnaast ook mogelijk om met de gratis cadeau service een persoonlijk berichtje voor de ontvanger op de verpakking te plaatsen. Zo is het een ready-to-give cadeautje! :)

Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! We kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen. In de shop vind je ook verschillende leuke wenskaartjes in diverse thema’s om toe te voegen aan een sieraad. Dat maakt jouw cadeautje helemaal compleet!

Volg Embrace Bijoux ook op Facebook, Instagram of Pinterest! Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste sieraden in de webshop, geef ik een kijkje achter de schermen en komen de creaties die ik mocht maken voorbij.

IK WENS JE HEEL VEEL SHOP-PLEZIER!

Volg mij op:

Volg mij op: