Waarom kan ik Embrace Bijoux niet bellen?

Deze vraag krijg ik de laatste tijd vaker. Waarom je Embrace Bijoux niet kunt bellen? Ik leg je graag uit waarom ik deze keuze gemaakt heb voor mijn webshop met handgemaakte sieraden 😊

Mijn webshop met handgemaakte en persoonlijke sieraden is niet te vergelijken met een giga-webwinkel met enorme klantenservice afdeling.

It’s all a one-woman-show. Daarom heb ik ervoor gekozen om niet telefonisch bereikbaar te zijn. Wél via whatsapp, insta, facebook en mail, maar niet bellen. Ik heb het geprobeerd, maar kwam snel tot de conclusie dat dat voor mij niet werkt..

Omdat ik veel gepersonaliseerde sieraden met de hand op bestelling maak, heb ik daar overdag (en vaak ook ’s avonds en het weekend) mijn volle aandacht bij nodig. Zodat ik alle bestellingen binnen de beloofde levertijd kan maken en verzenden. Zeker rond drukke periodes zoals moederdag en december.

Soms was ik in volle concentratie aan een sieraad bezig en ging de telefoon. Concentratie weg, en vaak bleek het iemand die me zakelijk iets wilde verkopen..
Of ik miste een gesprek, belde terug en dan was de ander niet bereikbaar. Was ik daarna weer full focus aan een opdracht aan het werken wanneer er teruggebeld werd. Niet handig en efficiënt..

Het werkt veel prettiger als ik een vraag die creatieve input nodig heeft eerst kan lezen, en er even over na kan denken zodat jij het beste antwoord krijgt.

Veel handiger ook om zo foto’s door te sturen van ideeën / voorbeelden. Ook is het praktischer om details m.b.t. een vraag of bestelling op mail te hebben voor het overzicht. Dat draagt allemaal bij aan het beste resultaat en oplossing!

Daarom heb ik ervoor gekozen om te reageren op berichtjes wanneer het mij uitkomt. En dat is altijd zo snel mogelijk.

Natuurlijk heb ik soms een vrij weekend of ga ik een avond iets anders doen en reageer ik even niet. Maar vaak reageer ik ook in het weekend of ‘s avonds, en anders de volgende werkdag.. Want Embrace Bijoux is écht mijn passie 😊 Ik zal er daarom ook altijd voor zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk verzonden wordt, en berichtjes zo snel mogelijk beatwoord worden.

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen. Embrace Bijoux is bereikbaar van maandag t/m vrijdag.

Ik wens je veel winkel plezier in mijn webshop! Heb je vragen? Stel ze dan gerust!