Hoe stuur ik mijn bestelling / een artikel retour?

Het is erg jammer wanneer een artikel niet helemaal naar wens is, maar het is geen probleem om artikelen te retourneren (met uitzondering van gepersonaliseerde sieraden). Bestellingen van gepersonaliseerde sieraden of andere maatwerk opdrachten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden omdat deze op maat gemaakt worden naar jouw eigen wens / met jouw persoonlijke tekst of foto. Oorbellen kunnen i.v.m. hygiëne niet geretourneerd worden.

Gedurende 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling heb je de mogelijkheid om de artikelen te passen / bekijken zoals je dat in een winkel ook zou doen. Besluit je in deze periode dat je iets retour wil sturen? Neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen contact met ons op en dan ontvang je de benodigde gegevens voor de retourzending. Het aanmelden van een retourzending kan via het contactformulier of info@embracebijoux.nl onder vermelding van het ordernummer.

Na melding van het retour heb je 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren.  Binnen 14 werkdagen na ontvangst van het retour (meestal binnen een aantal werkdagen) ontvang je het aankoopbedrag terug middels de betaalmethode die gebruikt is bij het plaatsen van de bestelling. Stuur je de gehele bestelling retour? Dan ontvang je ook de betaalde verzendkosten retour. Stuur je een deel van de bestelling retour? Dan ontvang je de verzendkosten niet retour. De kosten én het risico voor de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Wanneer je het in een eenvoudige envelop verpakt is er kans op beschadiging / vermissing van de items tijdens verzending. Zorg ervoor dat je de artikelen in een luchtkussen enveloppe of brievenbusdoosje retour stuurt zodat wij deze in goede staat terug ontvangen. Dit kun je doen in de verpakking waarin je het ontvangen hebt.

Retourzendingen worden in behandeling genomen wanneer de items ongebruikt, onbeschadigd, in de originele staat, en voor zover redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking worden geretourneerd.

De sieraden worden altijd in een cadeau verpakking verpakt. Het is daarnaast ook mogelijk om met de gratis cadeau service een persoonlijk berichtje voor de ontvanger op de verpakking te plaatsen. Zo is het een ready-to-give cadeautje! :)

Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! We kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen. In de shop vind je ook verschillende leuke wenskaartjes in diverse thema’s om toe te voegen aan een sieraad. Dat maakt jouw cadeautje helemaal compleet!

Volg Embrace Bijoux ook op Facebook, Instagram of Pinterest! Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste sieraden in de webshop, geef ik een kijkje achter de schermen en komen de creaties die ik mocht maken voorbij.

IK WENS JE HEEL VEEL SHOP-PLEZIER!

Volg mij op:

Volg mij op: