Hoe stuur ik mijn bestelling / een artikel retour?

Het is erg jammer wanneer een artikel niet helemaal naar wens is, maar het is geen probleem om artikelen te retourneren. Gedurende 14 dagen na ontvangst van jouw order heb je de mogelijkheid om contact met ons op te nemen wanneer je een artikel wil retourneren en ontvang je hiervoor de benodigde gegevens. Daarna heb je 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren. In deze periode mag je de artikelen passen / bekijken zoals je dat in een winkel ook zou doen. Binnen 14 dagen (meestal binnen een aantal werkdagen) ontvang je het aankoopbedrag retour middels de betaalmethode die gebruikt is bij het plaatsen van de bestelling.

Stuur je de gehele bestelling retour? Dan ontvang je ook de betaalde verzendkosten retour. Stuur je een deel van de bestelling retour? Dan ontvang je de verzendkosten niet retour. De kosten én het risico voor het retourzenden zijn voor rekening van de klant.

Wanneer je het in een eenvoudige envelop verpakt is er kans op beschadiging / vermissing van de items tijdens verzending. Zorg ervoor dat je de artikelen in een luchtkussen enveloppe of brievenbusdoosje retour stuurt zodat wij deze in goede staat terug ontvangen. Dit kun je doen in de verpakking waarin je het ontvangen hebt.

Retourzendingen worden in behandeling genomen wanneer de items ongebruikt, onbeschadigd en in de originele staat, in de oorspronkelijke verpakking worden geretourneerd.

Gepersonaliseerde sieraden kunnen niet geretourneerd worden omdat deze op bestelling, naar jouw wens vervaardigd worden.

De sieraden worden altijd in een cadeau verpakking verpakt. Het is ook mogelijk om met de gratis cadeau service een persoonlijke tekst te laten plaatsen op de verpakking. Zo is het een ready-to-give cadeautje! 🙂

Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! Wij kunnen het item voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen in plaats van een verjaardagskaartje! In de shop vind je ook verschillende leuke wenskaartjes in diverse thema’s om toe te voegen aan een sieraad. Dat maakt jouw cadeautje helemaal compleet!

Volg Embrace Bijoux ook op Facebook, Instagram of Pinterest! Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste sieraden in de webshop, geef ik een kijkje achter de schermen en komen de creaties die ik mocht maken voorbij.

IK WENS JE HEEL VEEL SHOP-PLEZIER!

Volg mij op:

Volg mij op: