Project Description

Maatwerk opdracht

Zilveren ketting met labradoriet hart

Mijn tante was jarig en mijn oom klopte bij mij aan om haar te verrassen met een uniek sieraad. We spraken af in mijn atelier om samen iets moois te ontwerpen en zijn oog viel op een edelsteen van labradoriet in de vorm van een hart met een prachtige gloed in de steen. Dit mocht een hanger worden voor aan een ketting! De zilveren hanger is aan de achterkant gepersonaliseerd met het infinity symbool. Een grote ster daarboven als symbool voor mijn oom een tante, de iets kleinere sterretjes staan voor de kinderen en kleinkind. Een unieke ketting als symbool voor oneindige familie liefde!

De hanger met labradoriet hart is voorzien van een in maat verstelbare, 925 zilveren jasseron ketting. Met als detail een labradoriet kraaltje aan het uiteinde van het kettinkje.

Lieve Bernadette, heel veel plezier van dit speciaal voor jou gemaakte cadeau! Ik vond het echt super dat ik dit voor je mocht maken!


 

Dit sieraad staat niet in de webshop, het is een maatwerk opdracht waarbij het sieraad in overleg met de klant is samengesteld.

Neem gerust contact op voor meer informatie of wanneer je een sieraad op maat wil laten maken!

Je kunt Embrace Bijoux ook volgen op Instagram of Facebook. Daar zie je voorbeelden van wat ik heb gemaakt, geef ik een kijkje achter de schermen, en blijf je op de hoogte van de nieuwste sieraden.