Project Description

Trouwringen van oud goud – maatwerk opdracht

Gouden trouwringen met gehamerde textuur, gemaakt van oud goud.


 

Deze opdracht verdient even wat extra persoonlijke toelichting. In april 2013 startte ik Embrace Bijoux vanuit een burn-out. Het begon met het maken van sieraden voor mezelf. Deze hobby is uiteindelijk ‘uit de hand gelopen’. Met blinde passie ben ik ervoor gegaan, iets wat eigenlijk vanzelf ging (maar wel met veel vallen en opstaan), omdat ik het echt super leuk vind om te doen!

Daarom viel er een groot besef van dankbaarheid toen mijn broertje en schoonzus vroegen of ik hun trouwringen wilde maken van de trouwringen van onze ouders.

Door deze voor mij persoonlijk speciale opdracht, precies 10 jaar nadat ik mijn droom startte, stond ik stil bij waar het allemaal begonnen is en waar Embrace Bijoux nu staat. Mijn collectie gereedschappen wordt ieder jaar groter, klanten die steeds terugkeren om een sieraad te bestellen in de webshop, en bijzondere maatwerk opdrachten die ik heb mogen maken.

Als je 10 jaar geleden had verteld dat ik nu deze trouwringen zou mogen maken had ik je verbaasd aangekeken. Terugkijkend op 10 jaar denk ik nu: “Volg je hart, werk met passie, blijf jezelf ontwikkelen en dan komt het wel goed! Ook al is het met vallen en opstaan, goede en slechte tijden”

Ik kijk er naar uit om nog heel veel moois te maken in de toekomst!

Via DEZE LINK kun je de Instagram reel bekijken die ik maakte van het maak-proces.

Wil je een ring of ander sieraad naar jouw wens en op maat laten maken? Neem dan gerust contact op, ik denk graag met je na over de mogelijkheden!

Je kunt Embrace Bijoux ook volgen op Instagram of Facebook. Daar zie je voorbeelden van wat ik heb gemaakt, geef ik een kijkje achter de schermen, en blijf je op de hoogte van de nieuwste sieraden.