Over ons

Welkom in de shop van Embrace Bijoux

Embrace Bijoux is de sieraden webshop voor persoonlijke en handgemaakte juweeltjes en accessoires. Leuke en originele cadeautjes om te geven, én om te krijgen!

In de collectie vind je naast bijzondere persoonlijke sieraden zoals een ketting, sleutelhanger of armband met jouw eigen tekst of foto ook fijne kettinkjes, ringen en armbandjes met symbolen of initiaal, armbanden van leer en geknoopte armbandjes.
Embrace Bijoux is ontstaan door mijn passie voor het maken van sieraden. Omdat de interesse in de sieraden groeide was de webwinkel die sinds september 2013 online is een logisch gevolg. Met veel enthousiasme en liefde heb ik mij gespecialiseerd in het maken van slagletter sieraden. Sieraden met jouw eigen tekst of foto. Deze collectie wordt aangevuld met andere handgemaakte sieraden leuke fashion finds. Hierbij maak ik gebruik van materialen zoals glas, schelp, hout, acryl, edelstenen, leer en nikkel-, en loodvrij metaal zoals koper, aluminium, en messing. Ik geniet er iedere dag van dat ik mag doen wat ik het liefste doe. Creatief bezig zijn met het maken van mooie sieraden en een ander blij maken met een persoonlijk sieraad met een verhaal!

De slagletter sieraden uit de collectie persoonlijke sieraden worden door mij met de hand gemaakt vanaf ruw metaal, daarna letter voor letter voorzien van jouw eigen tekst, vervolgens afgewerkt tot sieraad met een prachtige glans en tot slot leuk verpakt. of het nou een cadeautje voor jezelf of voor een ander is!

In de collectie persoonlijke sieraden vind je armbanden van leer of metaal, ringen, kettingen en sleutelhangers met jouw eigen tekst zoals bijvoorbeeld een mooie quote, naam van jouw kind, kinderen of liefde. Of misschien wel een stukje van een favoriete songtekst? Maar dat niet alleen.. Er kan ook een foto of zelfs een handgeschreven briefje of tekening in een ketting, armbandje, ring of stoere leren sleutelhanger verwerkt worden.

Omdat de sieraden met de hand gemaakt worden is maatwerk ook mogelijk. Heb je vragen of wil je een sieraad of bestelling op maat? Laat het weten, ik kijk graag met je naar de mogelijkheden!

Het motto van Embrace Bijoux is niet voor niets:

“Handmade with Love!!”

Er is bij de slagletter sieraden keuze uit verschillende lettertypen, cijfers en leestekens. Je kunt er ook voor kiezen om de tekst op jouw letter armband, ketting of sleutelhanger uit te breiden met verschillende symbolen zoals een hartje, ster, regenboog, kompas, dromenvanger, peace, infinity, lotus, pijl, anker, kroontje, lieveheersbeestje, yin yang, sneeuwvlok, smiley, klavertje vier of paardenbloem.

De persoonlijke juweeltjes zijn mooi om een herinnering te bewaren, of als symbool voor een bijzondere band tussen zussen, moeder en dochter, beste vriendinnen of een ander speciaal persoon.

De sieraden zijn ook bijzonder en origineel als cadeau bij gelegenheden zoals een verjaardag, kraamcadeau bij geboorte, cadeau voor mama voor Moederdag, afscheid juf of meester, of een stoere leren sleutelhanger voor Vaderdag? Of ga jij trouwen? Dan is een armband met tekst of ketting met boodschap in een flesje ook een bijzonder cadeau voor de getuigen of ceremoniemeester. Gelegenheden genoeg! Iedere dag is een feestje! ;-)

De sieraden worden altijd in een cadeau verpakking verpakt. Het is daarnaast ook mogelijk om met de gratis cadeau service een persoonlijk berichtje voor de ontvanger op de verpakking te plaatsen. Zo is het een ready-to-give cadeautje! :)

Tip: Het is ook leuk om per post iemand te verrassen! We kunnen het sieraad voor jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen. In de shop vind je ook verschillende leuke wenskaartjes in diverse thema’s om toe te voegen aan een sieraad. Dat maakt jouw cadeautje helemaal compleet!

Volg Embrace Bijoux ook op Facebook, Instagram of Pinterest! Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste sieraden in de webshop, geef ik een kijkje achter de schermen en komen de creaties die ik mocht maken voorbij.

IK WENS JE HEEL VEEL SHOP-PLEZIER!

Volg mij op:

Volg mij op: