Slider met initiaal, symbool of maximaal 3 letters Zoom

Slider met initiaal, symbool of maximaal 3 letters

Wees de eerste om dit product te waarderen

Customize jouw leren armbandje met deze gepersonaliseerde sliders. De sliders worden met de hand voorzien van maximaal 3 letters of een symbool en zijn geschikt voor de smalle leren armbanden die verkrijgbaar zijn in een enkele versie of als wikkelarmband.


De sliders zijn gemaakt van dik verzilverd metaal, het plaatje met de letter of het symbool is 12mm groot en gemaakt van aluminium. Aluminium is hypo-allergeen en kleurvast.


Je kunt kiezen of je een slider wil met een sierlijk randje, of een strakke rand.Er is keuze uit verschillende symbolen zoals hieronder afgebeeld. Wanneer je kiest voor het symbool van de paardenbloem passen helaas de pluisjes niet op het plaatje. Alleen hartje 5 en ster 3 zijn te combineren met letters op een plaatje, bij de andere symbolen past dit helaas niet. De plaats van het symbool geef je in het tekstveld aan door een * te plaatsen. Wanneer je bijvoorbeeld M hartje B op de slider wil, kies je bij de opties voor hartje 5 en geef je in het tekstvak aan: M*B.Er kan gekozen worden uit verschillende lettertypen. Arial, Comic, Belle, Classic, Typewriter en Play. Van lettertype Belle, Classic, Typewriter en Play zijn hoofdletters én kleine letters beschikbaar. Cijfers zijn alleen beschikbaar in lettertype arial of comic. Let bij het doorgeven van de letters goed op het doorgeven van hoofd,- of kleine letters.


Naast letters of cijfers is er ook keuze uit de leestekens !@#()'$"-&. deze zijn alleen beschikbaar in lettertype arial 3mm. cijfers zijn er ook in arial 6mm. Lettertype arial is in onderstaand voorbeeld in 3mm afgebeeld, op de sliders met één letter gaat het om arial 6mm en past er één letter op een slider. 


Arial - ook cijfers beschikbaar - in 3mm grootte (max 3 letters) en 6mm grootte. (max 1 letter)
Comic - ook cijfers beschikbaar

Classic (Hoofdletters & kleine letters) 


Belle (Hoofdletters & kleine letters) 


Typewriter (Hoofdletters & kleine letters) 


Play (Hoofdletters & kleine letters) 


De armbanden worden altijd in een mooie cadeauverpakking verpakt, en kunnen met de gratis cadeauservice voorzien worden van een persoonlijke boodschap op de verpakking. Ook leuk om op laten te sturen als cadeautje met cadeauboodschap naar de ontvanger in plaats van een verjaardagskaartje!


Omdat iedere slider met met de hand en op bestelling gemaakt wordt, is de levertijd van de slider 3 tot 5 werkdagen van bestelling tot verzending 

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,95

Maximaal aantal karakters 3

* Vereiste velden

Product Omschrijving

Details

Customize jouw leren armbandje met deze gepersonaliseerde sliders. De sliders zijn geschikt voor de smalle leren armbandjes en worden met de hand voorzien van maximaal 3 letters of een symbool.

De sliders zijn gemaakt van dik verzilverd metaal, het plaatje met de letter of het symbool is gemaakt van aluminium. Aluminium is hypo-allergeen en kleurvast.

Er is keuze uit verschillende symbolen zoals hieronder afgebeeld. Wanneer je kiest voor het symbool van de paardenbloem passen helaas de pluisjes niet op het plaatje.

Er kan gekozen worden uit de volgende lettertypen. Er passen maximaal 3 letters op één plaatje.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Gewicht 1

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Slider met initiaal, symbool of maximaal 3 letters

Productlabels

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):