Letter armbandje 925 zilver en zijde Zoom

Letter armbandje 925 zilver en zijde

Wees de eerste om dit product te waarderen

Dit subtiele letter armbandje van echt zilver met bandje van 100% zijde koord wordt volledig op maat en met de hand voor jou, door Embrace Bijoux gemaakt.


Het écht zilveren / 925 sterling silver bedeltje heeft een diameter van 8mm en wordt met zorg, met de hand voorzien van de door jou gekozen letter in één van onderstaande lettertypen.


Je kunt er ook voor kiezen om meerdere initiaal bedeltjes aan het armbandje toe te voegen via de keuze opties.


Er is keuze in 10 verschillende kleuren 100% zijde koord; licht roze, donker roze, rood, blauw, turquoise, bruin, beige, grijs, zwart en olijfgroen. Tussen de voorbeeldfoto's vind je een overzichtsfoto met alle beschikbare kleuren.


Het armbandje wordt gemaakt aan de hand van de omtrek van jouw pols. De omtrek van jouw pols kun je hieronder kiezen tussen de opties. Dit is op te meten door een touwtje (of flexibele centimeter) om de pols te doen, en vervolgens het touwtje op te meten. Wij maken het armbandje vervolgens op de juiste maat, zodat het armbandje goed om de pols past en niet te strak of te los zit.


Het bedeltje met initiaal / letter wordt met de hand gemaakt uit 925 zilver en voorzien van een letter naar jouw keuze in een van onderstaande lettertypen.


Er kan gekozen worden uit zes verschillende lettertypen. Arial, Comic, Belle, Classic, Typewriter en Play. Van lettertype Belle, Classic, Typewriter en Play zijn hoofdletters én kleine letters beschikbaar. 


Arial - ook cijfers beschikbaar 

Comic - ook cijfers beschikbaar 

Classic (Hoofdletters & kleine letters) 


Belle (Hoofdletters & kleine letters) 


Typewriter (Hoofdletters & kleine letters) 


Play (Hoofdletters & kleine letters) 


Omdat ieder gepersonaliseerd zilveren sieraad volledig met de hand, en op bestelling gemaakt wordt, is de verwerkingstijd één week van bestelling tot verzending. Het armbandje wordt altijd als cadeautje verpakt, of het nou voor jezelf of voor een ander is!  Met de gratis cadeauserivce kun je het armbandje ook voorzien van een persoonlijke boodschap op de verpakking.
 

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,95

Maximaal aantal karakters 1

+€ 10,00

Maximaal aantal karakters 1

+€ 10,00

Maximaal aantal karakters 1

+€ 10,00

Maximaal aantal karakters 1

+€ 10,00

* Vereiste velden

Product Omschrijving

Details

Dit subtiele letter armbandje van echt zilver met bandje van 100% zijde koord wordt volledig op maat en met de hand voor jou, door Embrace Bijoux gemaakt. Het écht zilveren / 925 sterling silver bedeltje wordt met zorg, met de hand voorzien van de door jou gekozen letter in één van onderstaande lettertypen. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere initiaal bedeltjes aan het armbandje toe te voegen via de keuze opties. Je kunt kiezen voor zijde koord 10 in verschillende kleuren; licht roze, donker roze, rood, blauw, turquoise, bruin, beige, grijs, zwart en olijfgroen. Tussen de voorbeeldfoto's vind je een overzichtsfoto met alle beschikbare kleuren. Het armbandje wordt afgewerkt met 925 zilveren kraaltjes, ringetjes en sluiting en heeft aan ieder uiteinde een klein kwastje van het zijdekoord. Het armbandje wordt gemaakt aan de hand van de omtrek van jouw pols. De omtrek van jouw pols kun je hieronder kiezen tussen de opties. Deze kun is op te meten door een touwtje (of flexibele centimeter) om de pols te doen (strak, maar niet al te strak), en vervolgens het touwtje op te meten. Wij maken het armbandje vervolgens op de juiste maat, zodat het armbandje goed om de pols past en niet te strak of te los zit.

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Letter armbandje 925 zilver en zijde

Productlabels

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):