Ooo kom maar eens kijken!!...

Ook sint en piet weten ieder jaar weer de bijzondere gepersonaliseerde cadeautjes in de webshop van Embrace Bijoux te vinden.

De gepersonaliseerde juweeltjes zijn unieke cadeautjes om te geven én om te krijgen.

 

Iedere bestelling van een gepersonaliseerd sieraad wordt met veel liefde en aandacht met de hand gemaakt.

De tijd die het in beslag neemt van het maken van het sieraad tot het verzendklaar maken ervan, is per product verschillend.

 

Ieder sieraad wordt verzonden binnen de levertijd die op de productpagina staat vermeld. Wanneer een sieraad eerder klaar is, zal het eerder verzonden worden maar helaas kan ik hier in de drukke decembermaand geen garanties op geven.

 

Voor de populaire armbanden met tekst, en alle overige sieraden waarbij een levertijd van één week vermeld staat op de productpagina, is de uiterste besteldatum voor sinterklaas maandag 27 november.

Jouw bestelling wordt dan uiterlijk vrijdag 1 december verzonden en als post NL volgens afspraak bezorgt, geleverd op zaterdag 2 december.

Wanneer je uiterlijk dinsdag 28 november een sieraad met een levertijd van één week bestelt, wordt deze maandag 4 december verzonden en op 5 december geleverd.

 

Twijfel je of of het sieraad wat jij wil bestellen nog op tijd verzonden kan worden? Neem dan gerust contact op.

 

Jouw bestelling wordt in een bubbeltjes enveloppe of brievenbusdoos(je) verzonden met post NL brievenbuspost.

Op maandag wordt er in Nederland geen brievenbuspost bezorgd. Houd er daarom rekening mee dat er op maandag 4 december geen brievenbuspost bezorgd zal worden. Dit zal dan op dinsdag 5 december bezorgd worden.

 

Voor alle overige (niet gepersonaliseerde) items geldt:

Voor 16:00uur besteld = dezelfde dag verzonden

(meestal) de dag na verzending bezorgd. (m.u.v. België).

 

Klanten uit België adviseer ik op tijd een bestelling te plaatsen. Verzending van post van Nederland naar België duurt meestal 3-5 werkdagen, maar heeft ook wel eens langer geduurd.

 

Helaas kan ik geen garanties geven op de snelheid van de verwerking van de post. Bestel op tijd om teleurstelling te voorkomen.

 

Jouw bestelling wordt altijd leuk verpakt, klaar om cadeau te geven! Wist je trouwens dat je jouw cadeautjes met de gratis cadeauserivce kunt voorzien van een leuke boodschap op de verpakking?

 

 Ik wens jullie allemaal een heel gezellige decembermaand!

 

Liefs Maike