Ook de kerstman weet de leuke persoonlijke cadeautjes in de webshop van Embrace Bijoux te vinden.

 

Hier heb ik alle informatie over de levertijden voor kerst op een rijtje gezet.

 

- Niet gepersonaliseerde sieraden

 

Voor 15:00u besteld? Dan word het dezelfde dag nog verzonden met post NL brievenbuspost. Post NL geeft aan dat wanneer het op 21 december verzonden wordt, het 24 december geleverd wordt. Houd dus woensdag 21 december aan als laatste dag voor het bestellen van een kerstcadeautje.

 

- Gepersonaliseerde sieraden

 

Heb je een gepersonaliseerd sieraad besteld? Dan ga ik voor je aan de slag nadat jouw bestelling ontvangen is. In verband met de drukte in deze periode, kan de levertijd oplopen tot één week van bestelling tot verzending. Het maken van deze sieraden is een proces waar veel handwerk bij komt kijken waardoor dit enige tijd in beslag neemt.

 

De levertijd is per gepersonaliseerd artikel verschillend, deze vind je op de productpagina of in het overzicht op de pagina veelgestelde vragen.

 

Het is in december het niet mogelijk om een spoedbestelling te plaatsen, 
iedere bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden.

 

De laatste datum om een gepersonaliseerd sieraad zoals een armband, ketting, of sleutelhanger met tekst of foto te bestellen voor kerst is woensdag 14 december tot 23:59. Bestellingen van gepersonaliseerde sieraden geplaatst na deze datum kunnen niet meer geleverd worden voor kerst.

 

Het weekend en de dagen daarna werk ik extra hard door om ervoor te zorgen dat jouw bestelling dan uiterlijk woensdag 21 december wordt verzonden zodat jouw cadeautjes uiterlijk zaterdag 24 december door post NL bij jou bezorgd worden. 

 

LET OP: Dit geldt alleen voor verzending naar Nederlandse adressen, voor klanten uit België kan ik helaas niet garanderen hoe lang verzending exact duurt. Dit is op eigen risico en kan soms oplopen tot 2 weken.

 

 

Al onze bestellingen worden verzonden met Post NL brievenbuspost. Hier vind je meer informatie over de levertijden rondom kerst van post NL.

 

 

Je bestelling wordt altijd leuk verpakt, klaar om cadeau te geven! Wist je trouwens dat je je bestelling met de gratis cadeauservice kunt voorzien van een leuke boodschap op de verpakking?

 

Te laat met het bestellen van een persoonlijk sieraad? Dan is het misschien een leuk idee om een cadeaubon te geven!

 

Ik hoop dat jullie het me vergeven als het reageren op berichtjes in deze periode wat langer duurt dan normaal.. ;-) Ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren maar alle geplaatste bestellingen hebben voorrang.

 

 

Vanaf zaterdag 24 december tot en met zondag 8 januari neem ik eventjes rust na deze drukke maand en worden er geen gepersonaliseerde sieraden gemaakt. Voor overige sieraden geldt dan: vandaag besteld is morgen verzonden.

 

Ik wens jullie allemaal een heel gezellige decembermaand!

 

 

Liefs Maike