Ook de kerstman weet de leuke persoonlijke cadeautjes in de webshop van Embrace Bijoux te vinden. Omdat er in deze drukke periode altijd veel vragen binnen komen over de levertijd heb ik hieronder geprobeerd alles zo duidelijk mogelijk op een rijtje te zetten. 

 

 

- Niet gepersonaliseerde sieraden

 

Voor 15:00u besteld? Dan word het dezelfde dag nog verzonden met post NL brievenbuspost. Post NL geeft aan dat wanneer het op woensdag 19 december verzonden wordt, het zaterdag 22 december geleverd wordt. Houd dus woensdag 19 december voor 15:00u aan als laatste dag voor het bestellen van een kerstcadeautje.

 

- Gepersonaliseerde sieraden

 

Heb je een gepersonaliseerd sieraad besteld? Dan ga ik voor je aan de slag nadat jouw bestelling ontvangen is. Het maken van een gepersonaliseerd sieraad is een proces waar veel handwerk bij komt kijken waardoor de productie hiervan enige tijd in beslag neemt. De levertijd is verschillend per type gepersonaliseerd sieraad en staat beschreven op de productpagina van het artikel. Op dit moment is het enorm druk, waardoor je uit moet gaan van de maximale levertijd die op de productpagina vermeld staat. Het is niet mogelijk om een spoedbestelling te plaatsen. Iedere bestelling wordt verzonden zodra deze klaar is, in ieder geval in de levertijd zoals deze staat aangegeven op de productpagina.

 

De uiterste datum om de populaire armbanden met tekst, en alle overige sieraden waarbij een levertijd van één week vermeld staat op de productpagina te bestellen, is woensdag 12 december tot 23:59. Bestellingen van gepersonaliseerde sieraden met een levertijd van een week geplaatst na deze datum, kunnen hoogstwaarschijnlijk niet meer geleverd worden voor kerst. Het weekend en de dagen daarna werk ik extra hard door om ervoor te zorgen dat jouw bestelling dan uiterlijk woensdag 19 december wordt verzonden zodat jouw cadeautjes uiterlijk zaterdag 22 december door post NL bij jou bezorgd worden. 

  

LET OP:

Dit geldt alleen voor verzending naar Nederlandse adressen, voor klanten uit België kan ik helaas niet garanderen hoe lang verzending exact duurt. Dit is op eigen risico en kan soms oplopen tot 2 weken.

Embrace Bijoux is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen in de levertijd bij post NL. Bestel op tijd om teleurstelling te voorkomen.

  Al onze bestellingen worden verzonden met Post NL brievenbuspost. Hier vind je meer informatie op de website van postNL over de levertijden rondom kerst van post NL.

Je bestelling wordt altijd leuk verpakt, klaar om cadeau te geven! Wist je trouwens dat je je bestelling met de gratis cadeauservice kunt voorzien van een leuke boodschap op de verpakking?

 

Te laat met het bestellen van een persoonlijk sieraad? Dan is het misschien een leuk idee om een cadeaubon te geven!

 

Vanaf zaterdag 22 december tot en met zondag 6 januari neem ik eventjes rust na deze drukke maand en worden er geen gepersonaliseerde sieraden gemaakt in deze periode. 

Bestellingen van gepersonaliseerde sieraden geplaatst voor deze datum, zullen gewoon volgens de vermelde levertijd verwerkt worden. 

Voor overige sieraden geldt altijd: vandaag besteld is morgen verzonden. 

Ik hoop dat jullie het me vergeven als het reageren op berichtjes in deze periode wat langer duurt dan normaal.. ;-) Ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren maar alle geplaatste bestellingen hebben voorrang.

 

Ik wens jullie allemaal een heel gezellige decembermaand!

 

 

Liefs Maike