WOW! Super fijn dat de webshop zo goed gevonden word door sint en de kerstman voor alle gepersonaliseerde decembercadeutjes.

Het was drukker dan ooit in november en december en ik ben jullie erg dankbaar dat de webshop zo goed bezocht is en ik dit jaar veel klanten meerdere keren terug heb mogen zien komen..

Het was de afgelopen weken aardig hard doorwerken om alles zelfstandig bij te houden. Alle gepersonaliseerde sieraden worden met de hand gemaakt aan de hand van jouw wensen. Hier gaat een hoop handwerk in zitten en de afgelopen weken ben ik dan ook van 's ochtends vroeg tot in de late uurtjes 's avonds en soms 's nachts bezig geweest met het maken van alle mooie bestellingen die gedaan zijn!

 

Daarom neem ik eventjes een break en zullen sommige gepersonaliseerde sieraden, zoals de armbanden met tekst in de periode van 22 december t/m 8 januari niet gemaakt worden.

De gepersonaliseerde sieraden die in deze periode niet gemaakt worden (zoals de armbanden, kettingen en sleutelhangers met tekst), zullen vanaf 9 januari weer te bestellen zijn de in webshop. Deze sieraden hebben vanaf dan een levertijd van één week van bestelling tot verzending.

 

De persoonlijke sieraden die in deze periode wel te bestellen zijn via de webshop (zoals de armbandjes en kettinkjes met initiaal), worden gewoon verzonden volgens de levertijd die omschreven staat op de productpagina.

 

Gepersonaliseerde sieraden besteld op/voor woensdag 14 december 23:59, worden uiterlijk woensdag 21 december verzonden zodat je ze op tijd in huis hebt voor de kerst. Bestellingen geplaatst na deze datum kunnen niet meer op tijd geleverd worden voor kerst. (meer info over de levertijden voor kerst hier)

 

 Bestellingen van een gepersonaliseerd sieraad geplaatst op of voor 21 december worden nog verzonden met een levertijd van één week van bestelling tot verzending.Overige sieraden (niet gepersonaliseerd) worden gewoon verzonden. Vandaag besteld? Morgen verzonden!

 

 

Ik wens jullie allemaal heel fijne feestdagen en een knallend nieuwjaar!

 

 

Liefs Maike