Ben jij, net als ik, gezegend met een fijne band met je zus?! In dat geval kun je je zus niet vaak genoeg in het zonnetje zetten om deze bijzondere band te benadrukken. Naast nieuwe voorbeelden van armbanden met jouw persoonlijke tekst, zijn er nu twee verschillende setjes tekst armbanden in de collectie opgenomen met één armband voor jou, en één armband voor je zus.. Speciaal om de zusterliefde te bezegelen!

 

Ben je op zoek naar een leuk en bijzonder cadeau voor je zus, vriendin, moeder, collega? Sieraden zijn bij uitstek geschikt om cadeau te geven, en zeker met een unieke en persoonlijke boodschap!

 

In de shop is het mogelijk een bijzondere armband te bestellen met persoonlijke tekst van maximaal 45 tekens. De voorraad is weer aangevuld en er zijn een paar nieuwe voorbeelden met quotes in de webshop te vinden! Inspiratie nodig? Neem dan eens een kijkje op de Embrace Bijoux pinterest pagina met 'Embraced Words'. Hier kun je vast wat inspiratie op doen voor andere teksten of quotes.

 tekst armband

 

Naast de armbanden met jouw eigen tekst zijn er nu, omdat ik weet hoe fijn het is een fijne band te hebben met je zus, armbanden in de collectie om de band en vriendschap tussen jou en je zus of zusje te 'vieren'. Een setje zussen armbanden met op de ene armband 'Lil sis' en op de andere 'Big sis', hierbij heb je de keuze uit armbanden met of zonder hartjes'. Het andere setje armbanden bestaat uit twee armbanden met de tekst sisters at heart

 zussen armband

 

De armbanden worden gemaakt van aluminium, messing of koper. Aluminium is hypo-allergeen. Deze metaalsoort staat er om bekend dat hier nog minder allergische reacties bij ontstaan dan bij sterling silver! Ook verkleurt aluminium niet, en is het licht van gewicht.

 

De letters en tekens worden met de hand in het metaal geslagen, hierdoor is geen enkel exemplaar exact hetzelfde wat ieder sieraad een persoonlijk en uniek item maakt. De armband is 1 cm breed en 15 cm lang. Aluminium is licht en buigzaam metaal, waardoor je de armband zelf wat groter of kleiner kunt maken. One size fits all!

 

Omdat iedere armband met tekst custom-made by order is, bedraagt de levertijd maximaal 5 werkdagen. Deze armbanden worden altijd in een mooi doosje verpakt, of het nou een cadeautje voor jezelf of voor een ander is!

 

Wil je een armband met tekst cadeau geven? Voeg een persoonlijk berichtje voor degene die het cadeau krijgt aan de bestelling toe, maak hiervoor gebruik van de gratis cadeauservice!

 

Enjoy shopping!