De persoonlijke tekst sieraden zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de webshop! De armbanden met tekst zijn vanaf nu verkrijgbaar in zilver (aluminium),  goud (messing), en roségoud (messing).

Daarnaast vind je nu ook ringen met jouw eigen tekst, datum of naam / namen in de online shop.

 

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor je zus, moeder, vriendin, oma of iemand anders die een in het zonnetje gezet mag worden? Lees dan zeker even verder!

 

Embrace Bijoux maakt voor jou, unieke persoonlijke tekst armbanden of ringen met jouw motto, naam, quote, belangrijke datum, stukje van jouw favoriete songtekst of wat je je maar kunt bedenken! De persoonlijke tekst sieraden worden met de hand gemaakt in eigen atelier, van plaat tot tot voor jou gepersonaliseerde armband.

 

Er is keuze uit vier verschillende lettertype en met de verschillende symbolen kun je de armband nog verder samenstellen naar eigen wens! 

Je kunt kiezen uit symbolen zoals een hartje(s), dromenvanger, paardenbloem, pijl, lotus, maan, peace teken, infinity teken, sterretje(s), babyvoetjes, g-sleutel, anker, kroon, diamant, kompas, regenboog, sneeuwvlok, wereldbol en een hondenpootje. 

 

 

 

armbanden met tekst

 

Verschillende symbolen:

 

De armbanden zijn 15,5cm lang en 7mm of 10mm en zijn gemaakt van top kwaliteit aluminium (zilverkleur), messing (goudkleur) of koper (roségoudkleur). One size fits all!

 

ringen met tekst

 

De ringen zijn 6mm breed en verstelbaar in maat vanaf ringmaat 16,5.

 

 

De letters en tekens worden met de hand in het metaal geslagen, hierdoor is geen enkel exemplaar exact hetzelfde wat iedere ring of armband een persoonlijk en uniek item maakt. 

 

Aluminium is hypo-allergeen en kleurvast Messing en koper kunnen verkleuren door oxidatie. Dit is eenvoudig te verhelpen met het polish doekje welke je gratis krijgt bij bestelling van een koperen of messing armband. Ook kun je dit eenvoudig terugbrengen naar de originele kleur met koperpoets en een zachte droge doek. 

 

Omdat ieder tekst sieraad op bestelling gemaakt wordt, bedraagt de levertijd maximaal 5 werkdagen.

 

De persoonlijke tekst sieraden worden altijd in een mooie cadeauverpakking verstuurd en kunnen met de cadeauservice voorzien worden van een persoonlijke boodschap op de verpakking.