Geïnspireerd door het 'niet al te zomerse' weer buiten, terwijl de regen op het raam tikte heb ik een aantal armbandjes gemaakt waarbij je door de kleuren zowat zin krijgt in het najaar! 

 

Dit setje bestaat uit 3 losse armbandjes. Alle armbanden zijn in maat te verstellen door een verlengkettinkje of een verstelbare schuif sluiting.

 

 

 

Het armbandje met groene houten kraaltjes en champagne roze jade edelsteen is twee keer om de pols te wikkelen. Op zich is deze al prachtig om als enkel exemplaar om je pols te dragen!

 

Maaaaaar, wij kunnen van mixen & matchen geen genoeg krijgen dus het geknoopte schelp armbandje voegt een vleugje 'craving for summer' toe aan het setje en het armbandje van prachtige, geslepen mosgroene kralen maakt het plaatje helemaal compleet!

 

Ik ga nog even door met het maken van nóg meer nieuwe sieraden en zal dan een hoop nieuwe dingen tegelijk in de webshop plaatsen. Dus het blijft nog even spannend wanneer je deze armbandjes ook écht kunt shoppen. 

 

Tot die tijd... Neem eens een kijkje in de sale! (ook als je dat al gedaan had, want nu nog verder afgeprijsd én met meer items!)

 

Enjoy!!