Hier worden we blij van! Óf maak je iemand blij mee! Want wat is er nou leuker om cadeau te geven of te krijgen dan een persoonlijk sieraad? Een bijzonder en uniek cadeau voor jouw zus, moeder, vriendin of gewoon voor jezelf! 

De collectie persoonlijke tekst sieraden van Embrace Bijoux is aangevuld met unieke, leren armbanden met jouw eigen tekst!

 

Naast de armbanden met tekst in zilver,- goud,- en roségoud en de ringen met tekst vind je nu ook leren armbanden in de webshop welke je kunt customizen met jouw eigen tekst!

 

 

 

Je kunt de armband helemaal naar eigen wens samenstellen met een bijzondere tekst, datum, naam of namen, stukje van jouw favoriete songtekst of wat je je maar kunt bedenken. De letters, cijfers en symbolen slaan we één voor één met de hand in het leer. 

 

Er is keuze uit vier verschillende lettertypen en verschillende kleuren leer zoals zwart, donkerbruin, bruin, donker turquoise, donkergroen en mintgroen. Je kunt naast de kleur van het leer ook aangeven of je een verzilverde of vergulde sluiting wil.

 

 

Voor de tekst op de armband kun je kiezen voor letters in vier verschillende lettertypen, diverse leestekens en symbolen zoals infinity, hartje, peace, regenboog, wereldbol, anker, dromenvanger, paardenbloem, babyvoetjes, hondenpootje, diamant en nog veel meer. Er passen maximaal 45 tekens inclusief spaties op een armband.

 

 

De tekst die op de armband mag komen geef je via het invulveld door, de symbolen die je in de tekst verwerkt wil hebben geef je hierin aan met en *. Wil je meerdere symbolen gebruiken in één armband? Dat kan! Geef de toelichting hierop dan door in het opmerkingenveld bij het plaatsen van je bestelling.

 

De armband is 1 cm breed en verstelbaar in lengte, hierdoor is de armband passend voor een polsomtrek van 15 tot 19 cm. Wil je de armband liever groter of kleiner? Geef dan de omtrek van je pols door bij de opmerkingen bij het plaatsen van een bestelling.

 

 

Omdat iedere armband met tekst custom made by order is, is de levertijd maximaal 5 werkdagen. Iedere armband wordt als mooi cadeautje verpakt en kan met de gratis cadeauservice voorzien worden van een tekst of wens!

 

Je vindt de armband hier in de webshop. Neem ook eens een kijkje bij de andere sieraden met persoonlijke tekst.

 

ENJOY!! :)