Hebben jullie een fijn weekend gehad? Ik hoop het! Want a weekend well spent, brings a week of content! Begin de maandag nog beter met je daily dose of armcandy! Vandaag een combinatie van armbandjes uit de nieuwe collectie en een item uit de sale.

 

Sinds vrijdag staan er een aantal nieuwe items in de shop, zoals het armbandje met klavertje en suède armbandje met schattig en fijn extra verguld infinity teken welke symbool staat voor oneindigheid. (ook in silver plating)

 

 

Het prachtige armbandje met geslepen klaver is er in de kleuren roze, mint en pacific green en is in zilver,- en goudkleur verkrijgbaar. Het armbandje met pacific opal 'diamond' swarovski steentje komt uit 'the diamond collection', deze armbandjes zijn erin zilver-, goud-, en roségoudkleur met verschillende kleuren swarovski steentjes.

 

Het blijft niet alleen bij items uit de nieuwe collectie, de goudkleurige wise words bangle bracelet met de tekst; ‘be free spirited, live, love and laugh’ is één van de pareltjes uit de sale. Dit armbandje past perfect bij waar we vandaag bij stil staan, vrijheid! Count your blessings!