Wat een bestellingen met moederdag! Ik ben er nog steeds een beetje van ondersteboven! Bedankt allemaal! Ben je benieuwd naar wat er voor mooie tekst armbanden er o.a. als cadeau voor mama voor moederdag besteld werden? In dit blog artikel heb ik ze voor jullie op een rijtje gezet.

 

Alle persoonlijke sieraden en sleutelhangers maak ik zelf met de hand, vanaf ruw metaal tot persoonlijk sieraad of sleutelhanger met jouw eigen tekst. Met dank aan jullie, is de collectie persoonlijke sieraden laatst uitgebreid met twee nieuwe lettertypen en achter de schermen met een hoop nieuw gereeedschap om jullie de komende tijd nog meer nieuwe dingen te kunnen laten zien. Daar ben ik volop mee bezig, maar good things take time.. Dus ik vraag nog eventjes van je geduld. ;-)

 

Van de nieuwe lettertypen is lettertype Belle toch wel mijn persoonlijke favoriet, een klassiek handgeschreven fijn lettertype! En dat zijn jullie met mij eens, zo blijkt uit de prachtige bestellingen voor moederdag! Tussen het slaan, afwerken en inpakken door heb ik er een aantal bestellingen van de afgelopen periode nog op de foto gezet. Het resultaat zie je hier.

 

De armbanden moeder en dochter armband met de tekst; The love between Mother & Daughter is forever met het lettertype Belle was toch wel écht met stip op één bestseller.

 

armbanden the love between mother and daughter is forever

moederdag cadeau armband voor mama

 

 

Ik hoop dat dat een hoop blije mama's worden vandaag! :)

 Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste items van Embrace Bijoux? Volg ons dan op facebook, instagram, pinterest of twitter.

 

De hele collectie persoonlijke sieraden vind je hier