Zondag 14 mei is het weer moederdag! In de collectie gepersonaliseerde sieraden vind je prachtige juweeltjes die je kunt personaliseren met jouw eigen tekst, zoals een bijzondere spreuk, naam / namen of een bijzondere datum. Een uniek cadeau om te geven én om te krijgen.

 

Wat dacht je van een setje armbanden voor moeder en dochter? Of een mooie sleutelhanger met een bijzondere tekst voor mama? Of een subtiel kettinkje? 

 

Hieronder zie je, ter inspiratie wat voorbeeldfoto's van de gepersonaliseerde sieraden. Maar er staat nog veeel meer leuks in de webshop. Zo zijn er ook verschillende armbandjes waar we een foto in kunnen verwerken. Ook heel bijzonder voor aanstaande mama's, een armbandje met echo foto! 

 

Alle gepersonaliseerde sieraden / sleutelhangers worden met de hand gemaakt waardoor de levertijd kan oplopen tot één week van bestelling tot verzending. Bestel jouw cadeautje dus op tijd om teleurstelling te voorkomen, spoedbestellingen zijn helaas niet mogelijk.. Iedere bestelling wordt verzonden zodra deze klaar is.

 

Alle informatie m.b.t. verzending en levering staat hier op een rijtje.

Volg je Embrace Bijoux al op Pinterest? Daar vind je heel veel voorbeelden van de gepersonaliseerde sieraden die ik gemaakt heb. 

 

moeder dochter sleutelhanger met tekst the love between mother and daughter is forever

moeder en dochter armbanden met tekst

armband met namen kinderen voor mama

Family is a gift that lasts forever moeder dochter armbanden

 

leren armband papa mama

 

Armbandje met echo foto